Asiatisk svinekjøtt og kremede nudler
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Asiatisk svinekjøtt og kremede nudler

Asiatisk svinekjøtt og kremede nudler

med chiliolje og fersk koriander

I dag skal vi lage en asiatisk fest av et måltid. Vi steker svinekjøtt, gulrot og rødløk i en fantastisk saus med soyasaus, kokosmelk og vår egne asiatiske krydderblanding, som vi kaller Ga-Laksa. Kremede nudler, svinekjøtt og grønnsaker blander med fersk koriander, chiliolje og peanøtter.

Tags:
Rask
Melkefri
Allergener:
Gluten
Hvete
Soya
Peanøtter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

300 g

Svin ytrefilet

150 g

Udon nudler

(Inneholder Gluten)

8 g

Ga-Laksa

25 ml

Soyasaus

(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)

1 stk

Paprika

250 ml

Kokosmelk

1 g

Chiliflak

1 stk

Hvitløk

1 stk

Rødløk

1 pose

Koriander

1 stk

Gulrot

20 g

Saltede peanøtter

(Inneholder Peanøtter Kan inneholde Sesam, Nøtter)

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Olivenolje (steg 2)

½ ss

Olivenolje (steg 4)

¼ ts

Salt (steg 4)

1 dl

Vann (steg 5)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier893 kcal
Energi (kj)3738 kj
Fett41.7 g
Mettet fett22.5 g
Karbohydrater73.3 g
Sukker14 g
Protein52.5 g
Natrium231.3 mg

Redskaper

Stekepanne
Kasserolle

Framgangsmåte

Kok nudler
1

Kok opp saltet vann i en kjele. 

Kok nudler i 4-6 min, eller til møre. 

Skyll nudler under kaldt vann i en sil. 

TIPS: Kokevannet bør være like salt som sjøvann. 

Forbered grønnsaker
2

Skjær paprika i 1 cm strimler. 

Skjær rødløk i tynne skiver. 

Skjær gulrot (uskrelt) i 1 cm staver. 

Finhakk eller press hvitløk.

Lag hvitløkschili
3

Skjær kjøtt i 2 cm biter på et eget skjærebrett.

Bland hvitløk, chiliflak, olivenolje [1 ss | 2 ss] og en klype salt i en liten skål. Sett til side. 

TIPS: Tilsett chiliflak etter smak - det er sterkt.

Stek kjøtt og grønnsaker
4

Varm opp olivenolje [1/2 ss | 1 ss] i en stor stekepanne på middels høy varme.

Stek kjøtt, gulrot, rødløk, salt [1/4 ts | 1/2 ts] og en klype pepper i 2-3 min, eller til lett brunet. 

Tilsett paprika og Ga-laksa, rør og stek videre i 30 sek.

Lag laksa
5

Tilsett soyasaus, kokosmelk og vann [1 dl | 2 dl], og rør godt. La putre i 1-2 min, eller til sausen har tyknet og kjøttet er gjennomstekt. 

Rett før servering, rør inn nudler og smak til med en klype salt og pepper.

Server
6

Anrett laksa i dype tallerkener. 

Plukk korianderblad og strø over retten. 

Topp med en skvett hvitløkschili og peanøtter.