Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
300 g
Svin ytrefilet
2 stk
Gulrot
1 stk
Hvitløk
150 g
Basmatiris
1 stk
Pak choi
1 stk
Lime
75 g
Asiatisk woksaus
(Inneholder Gluten, Sulfitter, Hvete, Sesam, Soya)
20 g
Peanøtter
1 pose
Koriander
etter behov
Smør (steg 1)
3 dl
Vann (steg 1)
¼ ts
Salt (steg 1)
Finhakk eller press hvitløk. Smelt en klatt smør* med en skvett olivenolje* i en kjele på middels høy varme. Stek
hvitløk i 1-2 min. Tilsett ris, vann* [3 dl | 6 dl] og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] til kjelen og kok opp. Legg lokk på og senk til lav varme. Kok i 10 min. Fjern kjelen fra varmen og la hvile under lokk i 10 min, eller til vannet
er absorbert. TIPS: Ikke smugtitt - risen skal dampes!
Grovhakk pak choi. Riv gulrot. Skjær lime i båter. Skjær svinekjøtt i 3 x 3 cm store biter på et nytt stekebrett.
Varm opp en skvett olivenolje* i en stekepanne på middels høy varme. Stek pak choi og gulrot i 3-4 min. Krydre med en klype salt* og pepper*. Overfør til en skål og sett til side.
Stek svinekjøtt i 3-4 min. Når kjøttet er gjennomstekt, tilsett asiatisk woksaus. VIKTIG: Kjøttet er ferdig når det er gjennomstekt og uten antydninger av rødt.
Grovhakk koriander og peanøtter. Bland pak choi og gulrot med ris.
Fordel ris mellom tallerkener og topp med grønnsaker og svinekjøtt. Drypp over resterende saus fra stekepannen. Strø over peanøtter og koriander. Server limebåter på siden.