Taco leder som oftest tankene til Mexico, men denne varianten byr faktisk på asiatiske smaker. Supergode tacos med krydret kjøttdeig, løk, gulrot, pak choi og srirachadressing blir en favoritt for hele familien.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
1 stk
Løk
37.5 g
Asiatisk woksaus
(Inneholder Gluten, Sulfitter, Hvete, Sesam, Soya)
50 g
Srirachamajones
(Inneholder Egg, Sennep)
8 stk
Små tortillabrød
(Inneholder Gluten, Hvete)
½ stk
Lime
1 stk
Pak choi
1 stk
Gulrot
250 g
Kjøttdeig av storfe og svin
¼ ts
Salt (steg 3)
Hvis du ikke har mikrobølgeovn, forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft.
Skjær løk i tynne skiver.
Varm opp en skvett olivenolje i en stekepanne på middels høy varme.
Stek kjøttdeig og løk i 4-5 min, eller til brunet.
VIKTIG: Kjøttet er ferdig når det er uten antydninger av rødt.
I mellomtiden, riv gulrot (uskrelt) grovt.
Skjær lime [1/2 stk, 2P] i båter.
Finhakk pak choi.
Tilsett asiatisk woksaus [1/2 pakke, 2P] til stekepannen og stek i 2-3 min, til sausen er tyknet. Krydre med salt [1/4 ts | 1/2 ts] og en klype pepper.
I mellomtiden, bland srirachamajones med en skvett limesaft i en skål.
Varm tortillabrød i mikrobølgeovnen i 30-60 sekunder, eller pakk tortillabrød inn i folie og varm i ovnen i 4-5 min.
Sett alt frem på bordet.
Fyll hver tortilla med kjøttdeig, gulrot, pak choi og en klatt srirachamajones.
Server limebåter på siden og press en skvett over tacoen.