I dag vekker vi den uhyggelige mumien til live og inviterer den som tør til et møte med vår bacon-mumifiserte kylling. For et mest mulig skremmende resultat anretter vi de stekte mumie-kyllingene med de blodige øynene i et mystisk landskap av ovnsbakte grønnsaker og på en seng av tåkelignende potetmos. Som et ekstra smakfullt skrekkinnslag, lager vi en snikende god løksaus.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
400 g
Bakepotet
½ pakke
Creme fraiche
(Inneholder Melk)
62.5 g
Bacon, skiver
300 g
Kyllingbryst
1 stk
Løk
100 g
Brun Saus
(Inneholder Melk)
1 stk
Gulrot
150 g
Grønne bønner
1 pose
Gressløk
1 stk
Hvitløk
½ ts
Salt (steg 1)
1 ss
Smør (steg 4)
½ dl
Vann (steg 4)