Kjenn smaken av det vietnamesiske kjøkken med våre fargeglade og smaksrike bahn mi-baguetter med glasert svinekjøtt. Vi serverer den klassiske retten med hjemmelagde fries og en frisk salat med syltede grønnsaker.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
2 stk
Gulrot
1 stk
Lime
1 pose
Mynte & koriander
5 g
Ginger Ninja
(Inneholder Sennep, Egg)
25 ml
Soyasaus
(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)
300 g
Poteter
250 g
Svinefilet
1 stk
Agurk
1 stk
Vårløk
2 stk
Stenovnsbakt baguette
(Inneholder Gluten, Hvete Kan inneholde Sesam)
100 g
Vegansk srirachamajones
½ ts
Salt til poteter
½ ts
Sukker til sylting
¼ ts
Salt til sylting
½ ss
Olje til steking
1 ss
Olje til hvitløksolje
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skjær potet (uskrelt) i 1 cm tynne staver.
Fordel potet på et stekebrett med bakepapir. Hell over en skvett olivenolje, krydre med salt og en klype pepper, og bland godt.
Bak i ovnen i 25-35 min, til gylne og myke.
Plasser baguett direkte på risten i ovnen og stek i 7-8 min. Legg til side.
TIPS: Bruk flere stekebrett ved behov.
I mellomtiden, skrell gulrot i lange bånd med en potetskreller. Finhakk den siste biten.
Skjær vårløk i tynne skiver.
Halver lime og press limesaft i en stor skål. Tilsett sukker, salt, gulrot og sjalottløk.
Vend gulrot og sjalottløk i laken og sett til side. Hell av laken før servering.
Finhakk mynte og koriander.
Skrell agurk i lange bånd med en potetskreller.
I mellomtiden, skjær kjøtt i skiver (4 per person) på et eget skjærebrett og krydre med Ginger Ninja.
Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.
Stek kjøtt i 2-3 min på hver side, eller til gyllent. Tilsett soyasaus og sukker, og vend kjøtt i sausen. Stek videre i 1-2 min, eller til kjøttet er glasert.
TIPS: Kjøttet er ferdig når det er uten antydninger av rødt.
I mellomtiden, bland agurk og urter i skålen med syltet gulrot og sjalottløk.
Skjær en åpning i baguetter og smør srirachamajones på hver side.
Fyll med kjøtt og salat.
Server med fries, resterende srirachamajones og resterende salat.