Bahn mi-baguett og glasert svinekjøtt
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Bahn mi-baguett og glasert svinekjøtt

Bahn mi-baguett og glasert svinekjøtt

med limesyltet gulrot og fersk mynte

Kjenn smaken av det vietnamesiske kjøkken med våre fargeglade og smaksrike bahn mi-baguetter med glasert svinekjøtt. Vi serverer den klassiske retten med hjemmelagde fries og en frisk salat med syltede grønnsaker.

Allergener:
Sennep
Egg
Hvete
Soya
Gluten

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

2 stk

Gulrot

1 stk

Lime

1 pose

Mynte & koriander

5 g

Ginger Ninja

(Inneholder Sennep, Egg)

25 ml

Soyasaus

(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)

300 g

Poteter

250 g

Svinefilet

1 stk

Agurk

1 stk

Vårløk

2 stk

Stenovnsbakt baguette

(Inneholder Gluten, Hvete Kan inneholde Sesam)

100 g

Vegansk srirachamajones

Ikke inkludert i matkassen din

½ ts

Salt til poteter

½ ts

Sukker til sylting

¼ ts

Salt til sylting

½ ss

Olje til steking

1 ss

Olje til hvitløksolje

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier1071 kcal
Energi (kj)4480 kj
Fett51.4 g
Mettet fett6.2 g
Karbohydrater109.7 g
Sukker22.7 g
Protein43.2 g
Natrium0 mg

Framgangsmåte

Ovnsbak fries
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skjær potet (uskrelt) i 1 cm tynne staver.

Fordel potet på et stekebrett med bakepapir. Hell over en skvett olivenolje, krydre med salt og en klype pepper, og bland godt.

Bak i ovnen i 25-35 min, til gylne og myke.

Plasser baguett direkte på risten i ovnen og stek i 7-8 min. Legg til side.

TIPS: Bruk flere stekebrett ved behov.

Sylt gulrot og løk
2

I mellomtiden, skrell gulrot i lange bånd med en potetskreller. Finhakk den siste biten.

Skjær vårløk i tynne skiver.

Halver lime og press limesaft i en stor skål. Tilsett sukker, salt, gulrot og sjalottløk.

Vend gulrot og sjalottløk i laken og sett til side. Hell av laken før servering.

Forbered råvarer
3

Finhakk mynte og koriander.

Skrell agurk i lange bånd med en potetskreller.

Stek kjøtt
4

I mellomtiden, skjær kjøtt i skiver (4 per person) på et eget skjærebrett og krydre med Ginger Ninja.

Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.

Stek kjøtt i 2-3 min på hver side, eller til gyllent. Tilsett soyasaus og sukker, og vend kjøtt i sausen. Stek videre i 1-2 min, eller til kjøttet er glasert.

TIPS: Kjøttet er ferdig når det er uten antydninger av rødt.

Bland salat
5

I mellomtiden, bland agurk og urter i skålen med syltet gulrot og sjalottløk.

Server
6

Skjær en åpning i baguetter og smør srirachamajones på hver side.

Fyll med kjøtt og salat.

Server med fries, resterende srirachamajones og resterende salat.