Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
25 ml
Hvitvinseddik
300 g
Kyllingbryst
1 pose
Mynte & koriander
4 g
Hvitløksflørt
50 g
Majones
(Inneholder Egg, Sennep)
20 g
Asiatisk dressing
(Inneholder Soya, Gluten, Hvete, Sesam)
1 stk
Agurk
2 stk
Stenovnsbakt baguette
(Inneholder Gluten, Hvete Kan inneholde Sesam)
1 stk
Gulrot
1 stk
Rød chili
1 stk
Rødløk
2 stk
Egg (steg 4)
2 ss
Vann* (steg 2)
etter behov
Sukker* (steg 2)
Sett ovnen på 220°C/200°C varmluft. Skrell gulrot i strimler. Skjær agurk i tynne stenger. Skjær rødløk i tynne skiver. Skjær chili i tynne skiver. Grovhakk mynte og koriander. Åpne baguetter på langs.
Bland hvitvinseddik, vann* [2 ss | 4 ss] og en klype salt* og sukker* i en skål. Tilsett gulrot og bland godt. Sett til side. Skjær kylling i 3 cm tykke strimler på et eget skjærebrett.
Bland hvitløksflørt og en skvett olivenolje* i en skål. Bland inn kylling. Varm opp en skvett olivenolje* i en stekepanne på middels høy varme. Stek kylling i 2-3 min på hver side. Krydre med en klype salt* og pepper*. Fordel på den ene siden av et stekebrett med bakepapir. Bak i ovnen i 5-6 min. VIKTIG: Kyllingen er ferdig når kjøttet er hvitt og uten antydninger av rødt.
Varm opp en skvett olivenolje* i en stekepanne på middels høy varme. Stek speilegg* [2 stk | 4 stk] i 4-5 min.
Bland asiatisk dressing og majones i en liten skål. Hell vannet av syltet gulrot. Bruk to gafler til å rive kyllingen i små biter.
Smør baguetter med litt asiatisk majones. Fyll baguette med agurk, syltet gulrot, koriander, mint, løk, kylling og chili. Topp med speilegg før du lukker baguetten. Lag en liten salat av grønnsakene som ikke får plass i baguetten.