topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Bánh mì

Bánh mì

med kylling, syltet gulrot og asiatisk dressing (OBS! Egg følger ikke med)

Tags:
One Pan
Rask
Allergener:
Gluten
Hvete
Sesam
Egg
Sennep
Soya

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
NivåMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

4 g

Hvitløksflørt

1 pose

Mynte & koriander

1 stk

Agurk

300 g

Kyllingbryst

25 ml

Hvitvinseddik

1 stk

Rød chili

2 stk

Stenovnsbakt baguette

(Inneholder Gluten, Hvete Kan inneholde Sesam)

1 stk

Rødløk

1 stk

Gulrot

50 g

Asiatisk majones

(Inneholder Sesam, Egg, Sennep, Soya, Gluten, Hvete)

Ikke inkludert i matkassen din

2 stk

Egg (steg 4)

2 ss

Vann* (steg 2)

etter behov

Sukker* (steg 2)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier739 kcal
Energi (kj)3090 kj
Fett24.91 g
Mettet fett3.6 g
Karbohydrater74.55 g
Sukker15 g
Protein50.64 g
Natrium0 mg

Redskaper

Bakeplate
Stekepanne

Framgangsmåte

Forbered råvarer
1

Sett ovnen på 220°C/200°C varmluft. Skrell gulrot til strimler. Skjær agurk til tynne stenger. Skjær rødløk i tynne skiver. Skjær chili i tynne skiver. Grovhakk mynte og koriander. Halver baguette og åpne på langs.

Sylt gulrot
2

Bland hvitvinseddik, vann* [2 ss | 4 ss] og en klype salt* og sukker*. Tilsett gulrot og bland godt. Sett til side.

Stek kylling
3

Bland hvitløksflørt, kylling og en skvett olivenolje* i en skål. Varm opp en skvett olivenolje* i en stekepanne på middels høy varme. Stek kylling i 2-3 min på hver side. Krydre med en klype salt* og pepper*. Fordel på den ene siden av et stekebrett med bakepapir. Bak i ovnen i 5-6 min. VIKTIG: Kyllingen er ferdig når kjøttet er hvitt og uten antydninger av rødt.

Stek speilegg
4

Varm opp en skvett olivenolje* i en stekepanne på middels høy varme. Stek speilegg* [2 stk | 4 stk] i 4-5 min.

Bland dressing
5

Bland asiatisk dressing og majones i en liten skål.Hell vannet av syltet gulrot. Bruk to gafler til å rive kyllingen i små biter. 

Server
6

Smør baguetter med litt asiatisk majones. Fyll baguettene med agurk, syltet gulrot, koriander, mint, løk, kylling og chili. Toppes med speileggTIPS: Alle grønnsakene passer kanskje ikke i baguetten, men du kan lage en liten salat ved siden av.