Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
4 g
Hvitløksflørt
1 pose
Mynte & koriander
1 stk
Agurk
300 g
Kyllingbryst
25 ml
Hvitvinseddik
1 stk
Rød chili
2 stk
Stenovnsbakt baguette
(Inneholder Gluten, Hvete Kan inneholde Sesam)
1 stk
Rødløk
1 stk
Gulrot
50 g
Asiatisk majones
(Inneholder Sesam, Egg, Sennep, Soya, Gluten, Hvete)
2 stk
Egg (steg 4)
2 ss
Vann* (steg 2)
etter behov
Sukker* (steg 2)
Sett ovnen på 220°C/200°C varmluft. Skrell gulrot til strimler. Skjær agurk til tynne stenger. Skjær rødløk i tynne skiver. Skjær chili i tynne skiver. Grovhakk mynte og koriander. Halver baguette og åpne på langs.
Bland hvitvinseddik, vann* [2 ss | 4 ss] og en klype salt* og sukker*. Tilsett gulrot og bland godt. Sett til side.
Bland hvitløksflørt, kylling og en skvett olivenolje* i en skål. Varm opp en skvett olivenolje* i en stekepanne på middels høy varme. Stek kylling i 2-3 min på hver side. Krydre med en klype salt* og pepper*. Fordel på den ene siden av et stekebrett med bakepapir. Bak i ovnen i 5-6 min. VIKTIG: Kyllingen er ferdig når kjøttet er hvitt og uten antydninger av rødt.
Varm opp en skvett olivenolje* i en stekepanne på middels høy varme. Stek speilegg* [2 stk | 4 stk] i 4-5 min.
Bland asiatisk dressing og majones i en liten skål.Hell vannet av syltet gulrot. Bruk to gafler til å rive kyllingen i små biter.
Smør baguetter med litt asiatisk majones. Fyll baguettene med agurk, syltet gulrot, koriander, mint, løk, kylling og chili. Toppes med speilegg. TIPS: Alle grønnsakene passer kanskje ikke i baguetten, men du kan lage en liten salat ved siden av.