Banh mi-inspirert svinekjøttbowl
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Banh mi-inspirert svinekjøttbowl

Banh mi-inspirert svinekjøttbowl

med syltede grønnsaker og srirachamajones

Unn deg noe godt til middag med vår Banh mi-inspirerte svinekjøttbowl med umamisaus, søt chilisaus og vår egen krydderblanding med ingefær, som vi kaller Ginger Ninja. Vi bygger bowlen med svinekjøtt, luftig ris, syltet agurk og gulrot, og vi topper den med srirachamajones, koriander, mynte og sesamfrø.

Tags:
Melkefri
Rask
Allergener:
Sennep
Egg
Sulfitter
Sesam
Soya
Hvete
Gluten
Bløtdyr

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

5 g

Ginger Ninja

(Inneholder Sennep, Egg)

½ stk

Agurk

150 g

Jasminris

1 pose

Mynte & koriander

250 g

Svinefilet

12 ml

Hvitvinseddik

(Inneholder Sulfitter)

50 g

Vegansk srirachamajones

1 stk

Gulrot

40 g

Søt chilisaus

5 g

Sesamfrø

(Inneholder Sesam Kan inneholde Nøtter, Peanøtter)

50 g

Umamisaus

(Inneholder Sesam, Soya, Hvete, Gluten, Bløtdyr)

Ikke inkludert i matkassen din

3 dl

Vann til ris

½ ts

Salt til ris

1 ss

Vann til sylting

½ ts

Sukker til sylting

¼ ts

Salt til kjøtt

2 ss

Vann til saus

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier721 kcal
Energi (kj)3019 kj
Fett26.4 g
Mettet fett4.2 g
Karbohydrater85.2 g
Sukker21.6 g
Protein34.1 g
Natrium0 mg

Framgangsmåte

Kok ris
1

Kok opp vann i en mellomstor kjele.

Tilsett ris og salt. Rør, sett på lokk og senk varmen til middels lav. La putre i 12 min. Fjern fra varmen og la stå med lokk til servering.

TIPS: Ikke fjern lokket mens risen hviler!

Forbered grønnsaker
2

I mellomtiden, finhakk gulrot (uskrelt) og agurk.

Sylt grønnsaker
3

Bland hvitvinseddik, vann, sukker og en klype salt i en mellomstor skål.

Bland inn agurk og gulrot.

Sett til side. Hell ut væske før servering.

Stek kjøtt
4

Skjær kjøtt i medaljonger (3 per person) på eget skjærebrett. Krydre med en klype salt og pepper og Ginger Ninja.

Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.

Stek kjøtt i 2-3 min på hver side, eller til gyllen brunt.

Senk varmen til middels. Rør inn umamisaus, søt chilisaus og vann. Kok i 1 min. Fjern fra varmen.

TIPS: Kjøttet er ferdig når det er uten antydning av rosa i midten.

Forbered urter
5

I mellomtiden, plukk mynte- og korianderblad (riv store blad).

Server
6

Rør opp risen med en gaffel. Anrett i dype tallerkener.

Legg kjøtt på siden og topp med saus fra pannen.

Legg syltede grønnsaker i midten og drypp srirachamajones over hele retten.

Pynt med koriander- og mynteblad og et dryss sesamfrø.