Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
12.5 g
Honning
½ stk
Squash
1 pose
Basilikum
1 stk
Eple
25 ml
Soyasaus
(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)
½ stk
Sitron
300 g
Kyllingbryst
2 stk
Gulrot
500 g
Poteter
1 pakke
Creme fraiche
(Inneholder Melk)
etter behov
Smør (steg 5)
Skrell poteter og gulrot, og skjær i 2 cm tykke terninger. Tilsett poteter og gulrot i en kjele med vann* og kok opp. Senk til lav varme og la koke i 10-12 min. Skjær kylling i 2 cm strimler på et eget skjærebrett.
Varm opp en skvett olivenolje* i en stekepanne på høy varme. Stek kylling i 2-3 min. Senk til lav varme. Tilsett honning [1/2 pakke, 2P], crème fraiche og soyasaus. Krydre med en klype salt* og pepper*, og la putre i 8-10 min. TIPS: Kyllingen er ferdig når kjøttet er hvitt uten antydninger av rødt.
Grovhakk basilikum (spar litt til pynt). Tilsett i stekepannen med kylling.
Riv squash [1/2 stk, 2P] grovt og klem ut så mye vann som mulig. Skjær eple i tynne skiver. Skjær sitron [1/2 stk, 2P] i båter. Bland squash, eple, en skvett sitronsaft, en skvett olivenolje*, en klype salt* og pepper* i en skål.
Hell vannet av kjelen med potet og gulrot. Tilsett en klatt smør* og mos med potetmoser eller gaffel. Smak til med salt* og pepper*.
Anrett basilikumkylling, gulrotmos og eplesalat på tallerkener. Pynt med resterende basilikum. Server sitronbåter på siden.