BBQ-glasert svinekjøtt
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
BBQ-glasert svinekjøtt

BBQ-glasert svinekjøtt

med kål- og eplesalat og vårløkpoteter

BBQ-glasert svinekjøtt med kål- og eplesalat og vårløkpoteter

Tags:
Rask
Hvetefri
Allergener:
Sulfitter
Sennep
Egg

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

500 g

Poteter

2 stk

Gulrot

1 stk

Eple

2 stk

Vårløk

½ stk

Lime

300 g

Svin ytrefilet

4 g

Panamat

60 g

BBQ-saus

(Inneholder Sulfitter, Sennep)

150 g

Kålblanding

25 g

Majones

(Inneholder Egg, Sennep)

20 g

Solsikkefrø

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Smør (steg 1)

1 ss

Olivenolje (steg 3)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier781 kcal
Energi (kj)3268 kj
Fett32.2 g
Mettet fett7.5 g
Karbohydrater74.4 g
Sukker28.3 g
Protein47.1 g
Natrium0 mg

Redskaper

Bakeplate
Stekepanne

Framgangsmåte

Kok poteter
1

Kok opp en middels stor kjele med saltet vann*. Skjær poteter (uskrellet) i 2 cm tykker biter. Kok poteter i 11-13 min, til de enkelt kan deles med en kniv. Hell av vannet. Tilsett smør* [1 ss | 2 ss] og smak til med salt* og pepper*. Sett til side og la hvile under lokk.

Forbered råvarer
2

Riv gulrot (uskrellet). Fjern kjernen og skjær eple i tynne skiver. Skjær vårløk i tynne skiver. Del lime i båter [1/2 stk, 2P]. Skjær svinekjøtt i stykker på et eget skjærebrett (ca. 3 stykker per person).

Stek kjøtt
3

Varm opp olivenolje* [1 ss | 2 ss] i en stor stekepanne på middels høy varme. Krydre svinekjøtt med Panamat og en klype salt* og pepper*. Stek svinekjøtt i 2-3 min på begge sider, til gyllen. Tilsett BBQ-saus og bland med svinekjøttet. Ta stekepannen av varmen og dekk lett til med folie. La hvile i noen minutter, eller til servering.

Bland salat
4

Bland kålblanding, gulrot, eple, majones, limesaft [2 ts | 4 ts], halvparten av vårløken og halvparten av solsikkefrøene i en skål. Smak til med salt* og pepper*.

Bland vårløk og poteter
5

Bland resterende vårløk med poteter.

Server
6

Anrett BBQ-glasert svinekjøtt, poteter og kål- og eplesalat på tallerkener. Hell resterende BBQ-saus fra stekepanna over svinekjøttet. Strø resterende solsikkefrø over salaten. Server resterende limebåter på siden.