topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
BBQ-kjøttdeigtaco

BBQ-kjøttdeigtaco

med syrlig coleslaw og syltet rødløk

Piff opp fredagstacoen! Vi har latt oss inspirere av amerikansk matlaging, og laget en smaksrik oppskrift som garantert vil bli en ny familiefavoritt. Vi fyller våre myke tortillabrød med Cajun-krydret kjøttdeig, toppet med BBQ-saus, coleslaw og syltet rødløk.

Tags:
Rask
Barnevennlig
Melkefri
Allergener:
Gluten
Hvete
Sulfitter
Sennep
Egg

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

8 stk

Små tortillabrød

(Inneholder Gluten, Hvete)

250 g

Kjøttdeig av storfe og svin

4 g

Ay Cajun-ba

(Inneholder Sulfitter)

2.5 g

Tex-Mex

1 stk

Gulrot

60 g

BBQ-saus

(Inneholder Sulfitter, Sennep)

1 stk

Rødløk

½ stk

Lime

150 g

Spisskål, skåret

20 g

Aioli

(Inneholder Sennep, Egg)

1 boks

Mais

Ikke inkludert i matkassen din

½ ts

Sukker (steg 1)

¼ ts

Salt (steg 1)

½ ts

Salt (steg 3)

¼ ts

Salt (steg 5)

2 ss

Vann (steg 5)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier829 kcal
Energi (kj)3469 kj
Fett36.9 g
Mettet fett10.7 g
Karbohydrater83.3 g
Sukker22 g
Protein33 g
Natrium0 mg

Redskaper

Stekepanne
Rivjern

Framgangsmåte

Sylt rødløk
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft), hvis du ikke har mikrobølgeovn.

Finhakk løk.

Skjær lime [1/2 stykk, 2P] i båter.

Bland løk, limesaft [1/2 ts | 1 ts], sukker [1/2 ts | 1 ts] og salt [1/4 ts | 1/2 ts]. Sett til side.

Forbered grønnsaker
2

Riv gulrot (uskrelt) grovt.

Hell ut væske fra mais.

Stek kjøttdeig
3

Varm opp en skvett olje i en stor stekepanne på middels høy varme.

Stek kjøttdeig og Ay Cajun-ba i 4-5 minutter, eller til brunet.

Tilsett revet gulrot og salt [1/2 ts | 1ts], og stek videre i 1 min.

VIKTIG: Kjøttet er ferdig når det er uten antydninger av rødt.

Varm tortillabrød
4

I mellomtiden, varm små tortillabrød i mikrobølgeovnen i 30-60 sekunder, eller pakk inn i folie og varm i ovnen i 4-5 min.

Lag coleslaw
5

Bland aioli [1/2 pakke, 2P] og saft fra resterende lime.

Tilsett skåret spisskål, mais og salt [1/4 ts | 1/2 ts] og bland sammen.

Bland BBQ-saus, Tex-Mex [1/2 pakke, 2P] og vann [2 ss | 4 ss] i en liten skål.

Server
6

Sett frem alt på bordet.

Fyll tortillabrød med kjøttdeig og drypp over BBQ-saus.

Topp med coleslaw og syltet rødløk.