Piff opp fredagstacoen! Vi har latt oss inspirere av amerikansk matlaging, og laget en smaksrik oppskrift som garantert vil bli en ny familiefavoritt. Vi fyller våre myke tortillabrød med Cajun-krydret kjøttdeig, toppet med BBQ-saus, coleslaw og syltet rødløk.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
8 stk
Små tortillabrød
(Inneholder Gluten, Hvete)
250 g
Kjøttdeig av storfe og svin
4 g
Ay Cajun-ba
(Inneholder Sulfitter)
2.5 g
Tex-Mex
1 stk
Gulrot
60 g
BBQ-saus
(Inneholder Sulfitter, Sennep)
1 stk
Rødløk
½ stk
Lime
150 g
Spisskål, skåret
20 g
Aioli
(Inneholder Sennep, Egg)
1 boks
Mais
½ ts
Sukker (steg 1)
¼ ts
Salt (steg 1)
½ ts
Salt (steg 3)
¼ ts
Salt (steg 5)
2 ss
Vann (steg 5)
Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft), hvis du ikke har mikrobølgeovn.
Finhakk løk.
Skjær lime [1/2 stykk, 2P] i båter.
Bland løk, limesaft [1/2 ts | 1 ts], sukker [1/2 ts | 1 ts] og salt [1/4 ts | 1/2 ts]. Sett til side.
Riv gulrot (uskrelt) grovt.
Hell ut væske fra mais.
Varm opp en skvett olje i en stor stekepanne på middels høy varme.
Stek kjøttdeig og Ay Cajun-ba i 4-5 minutter, eller til brunet.
Tilsett revet gulrot og salt [1/2 ts | 1ts], og stek videre i 1 min.
VIKTIG: Kjøttet er ferdig når det er uten antydninger av rødt.
I mellomtiden, varm små tortillabrød i mikrobølgeovnen i 30-60 sekunder, eller pakk inn i folie og varm i ovnen i 4-5 min.
Bland aioli [1/2 pakke, 2P] og saft fra resterende lime.
Tilsett skåret spisskål, mais og salt [1/4 ts | 1/2 ts] og bland sammen.
Bland BBQ-saus, Tex-Mex [1/2 pakke, 2P] og vann [2 ss | 4 ss] i en liten skål.
Sett frem alt på bordet.
Fyll tortillabrød med kjøttdeig og drypp over BBQ-saus.
Topp med coleslaw og syltet rødløk.