Med inspirasjon fra det amerikanske kjøkkenet kan vi by på en klassisk oppskrift med velkjente smaker. Vi ovnsbaker fries til de blir gylne og sprø, og topper de med finrevet ost. Svinekjøttet mørnes med vår egen krydderblanding, Ay Cajun-ba, før det rives til strimler og toppes med BBQ-saus. For å friske opp retten serverer vi mild og kremet slaw av rømme, kål og gulrot som tilbehør.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
250 g
Pulled pork
60 g
BBQ-saus
(Inneholder Sulfitter, Sennep)
4 g
Kyllingbuljong
4 g
Ay Cajun-ba
(Inneholder Sulfitter)
500 g
Poteter
4 g
Røkt paprikapulver
40 g
Finrevet ost
(Inneholder Melk, Egg)
75 ml
Rømme
(Inneholder Melk)
150 g
Strimlet salat (kål, savoy, gulrot)
1 pose
Gressløk
½ ts
Salt (steg 1)
¼ ts
Salt (steg 4)
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skjær potet (uskrelt) i 1 cm tynne staver.
Fordel potet på et stekebrett [2 brett, 4P] med bakepapir. Bland med en skvett olivenolje, røkt paprikapulver, salt [1/2 ts | 1 ts] og en klype pepper.
Bak i ovnen i 25-35 min, eller til gylne og myke.
I mellomtiden, finhakk gressløk.
Tilsett kjøtt, sky fra pakningen, kyllingbuljong, Ay Cajun-ba og vann [1/2 dl | 1 dl] i en kjele med lokk.
Varm opp på middels varme og la putre under lokk i 12-14 min.
I mellomtiden, bland rømme, kålblanding, salt [1/4 ts | 1/2 ts] og en klype pepper i en stor skål.
Dryss revet ost over ferdige fries, og la osten smelte.
Riv kjøttet til strimler med to gafler.
Anrett fries, pulled pork og slaw i dype tallerkener.
Hell BBQ-saus over pulled pork og topp med gressløk.