BBQ-panert sei og regnbuefries
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
BBQ-panert sei og regnbuefries

BBQ-panert sei og regnbuefries

med fersk spinatslaw og rømme

Sei er en smakfull fisk som passer perfekt i de aller fleste retter! Vi panerer sei med BBQ-saus og panko, før vi steker dem gylne i pannen. Som tilbehør ovnsbaker vi potet, rødbeter og gulrot og lager en kremet rømmedipp med hvitløk som rotgrønnsakene kan dyppes i. Fisken serveres med en sitronduftende slaw med kål og spinat på siden.

Tags:
Under 650 kcal
Spis meg først
Allergener:
Fisk
Gluten
Hvete
Melk
Sulfitter
Sennep

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid35 minutter
30 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

2 stk

Gulrot

250 g

Sei

(Inneholder Fisk)

½ stk

Hvitløk

1 stk

Sitron

25 g

Panko paneringsmel

(Inneholder Gluten, Hvete)

75 g

Rødkål

75 ml

Rømme

(Inneholder Melk)

300 g

Poteter

60 g

BBQ-saus

(Inneholder Sulfitter, Sennep)

4 g

Ay Cajun-ba

(Inneholder Sulfitter)

30 g

Spinat

1 stk

Rødbete

Ikke inkludert i matkassen din

½ ts

Salt til grønnsaker

¼ ts

Salt til salat

2 ss

Mel til panering

¼ ts

Salt til mel

1 ss

Vann til saus

¼ ts

Salt til fisk

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier499 kcal
Energi (kj)2088 kj
Fett7.1 g
Mettet fett3.5 g
Karbohydrater74.6 g
Sukker25.4 g
Protein31.8 g
Natrium45.3 mg

Framgangsmåte

Ovnsbak rotgrønnsaker
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skjær gulrot (uskrelt) i 1 cm tynne staver.

Skjær potet (uskrelt) og rødbete (uskrelt) i 1 cm tykke båter.

Fordel rotgrønnsaker på et stekebrett med bakepapir. Hell over en skvett olivenolje, krydre med salt og en klype pepper, og bland godt.

Bak i ovnen i 25-35 min, eller til gylne og møre.

TIPS: Bruk ekstra brett hvis det blir trangt  

Bland salat
2

I mellomtiden, skjær sitron i båter.

Bland rødkål, salt og en skvett sitronsaft i en mellomstor skål, og sett til side.

Paner fisk
3

Bland hvetemel, salt og en klype pepper i en dyp tallerken.

Bland BBQ-saus og vann i en ny dyp tallerken.

Bland panko og Ay Cajun-ba i en tredje dyp tallerken.

Tørk fisk med kjøkkenpapir og krydre med salt.

Vend fisk først i hvetemel, deretter i BBQ-saus og til slutt i panko.

Legg til side på en tallerken.

Stek fisk
4

Dekk bunnen av en stor stekepanne med olivenolje, og varm opp på middels høy varme.

Stek fisk i 2-3 min på hver side, til gyllen og gjennomstekt.

Legg til side på en tallerken med kjøkkenpapir.

TIPS: Fisken er ferdig når kjøttet er melkehvitt og matt.

Bland dipp
5

I mellomtiden, skyll spinat.

Bland spinat i skålen med kål.

Finhakk eller press hvitløk.

Bland rømme, hvitløk og en klype salt i en liten skål.

Server
6

Anrett fisk, rotgrønnsaker, slaw og dipp på tallerkener.