topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
BBQ 'Pulled Chicken'-burger

BBQ 'Pulled Chicken'-burger

med kremet slaw og cajunkrydrede poteter

Er burgere en favoritt blant middagsbordet hjemme hos dere? Da kan det være spennende å piffe opp oppskriften og prøve noe nytt! Vi frister med lune burgerbrød fylt med saftig, ovnsbakt kylling som rives med gafler og blandes med BBQ-saus. Kyllingen toppes med en fargerik coleslaw av gulrot og rødkål, og serveres med gylne, cajunkrydrede potetbåter som tilbehør.

Tags:
Tilberedning 10 min
Allergener:
Egg
Gluten
Melk
Hvete
Sulfitter
Sennep

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid30 minutter
10 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

300 g

Kyllingbrystfilet, BBQ-marinert

2 stk

Briochebrød

(Inneholder Egg, Gluten, Melk, Hvete Kan inneholde Sesam, Soya)

60 g

BBQ-saus

(Inneholder Sulfitter, Sennep)

50 g

Majones

(Inneholder Egg, Sennep)

300 g

Poteter

75 g

Rødkål

1 stk

Gulrot

4 g

Ay Cajun-ba

(Inneholder Sulfitter)

Ikke inkludert i matkassen din

¼ ts

Salt (steg 3)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier845 kcal
Energi (kj)3535 kj
Fett34.7 g
Mettet fett5.7 g
Karbohydrater87.5 g
Sukker24.4 g
Protein45.2 g
Natrium0 mg

Redskaper

Bakeplate
Rivjern

Framgangsmåte

Ovnsbak potet
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skjær potet (uskrelt) i 2 cm brede båter.

Fordel potet på et stekebrett [2 brett, 4P] med bakepapir. Bland med en skvett olivenolje, Ay Cajun-ba, en klype salt og pepper.

Bak i ovnen i 25-35 min, eller til gylne.

Ovnsbak kylling
2

Legg kylling på et stekebrett med bakepapir. Hell over en skvett olivenolje og krydre med en klype salt.

Bak i ovnen i 17-19 min, eller til gjennomstekt.

TIPS: Kyllingen er ferdig når kjøttet er hvitt og uten antydninger av rødt.

Bland coleslaw
3

I mellomtiden, riv gulrot (uskrelt) grovt.

Bland gulrot, rødkål, majones og salt [1/4 ts | 1/2 ts] i en mellomstor skål.

Varm brød
4

Når kyllingen er ferdigstekt, ta den ut og legg over i en mellomstor skål.

Del briochebrød i to på midten. Plasser direkte på en rist i ovnen og varm i 3-4 min, eller til gjennomvarme.

Riv kylling
5

Riv kylling i strimler med to gafler i skålen.

Tilsett BBQ-saus og bland godt.

Server
6

Fyll briochebrød med kylling og coleslaw.

Server med cajunkrydret potet og resterende slaw på siden.