Er burgere en favoritt blant middagsbordet hjemme hos dere? Da kan det være spennende å piffe opp oppskriften og prøve noe nytt! Vi frister med lune burgerbrød fylt med saftig, ovnsbakt kylling som rives med gafler og blandes med BBQ-saus. Kyllingen toppes med en fargerik coleslaw av gulrot og rødkål, og serveres med gylne, cajunkrydrede potetbåter som tilbehør.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
300 g
Kyllingbrystfilet, BBQ-marinert
2 stk
Briochebrød
(Inneholder Egg, Gluten, Melk, Hvete Kan inneholde Sesam, Soya)
60 g
BBQ-saus
(Inneholder Sulfitter, Sennep)
50 g
Majones
(Inneholder Egg, Sennep)
300 g
Poteter
75 g
Rødkål
1 stk
Gulrot
4 g
Ay Cajun-ba
(Inneholder Sulfitter)
¼ ts
Salt (steg 3)
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skjær potet (uskrelt) i 2 cm brede båter.
Fordel potet på et stekebrett [2 brett, 4P] med bakepapir. Bland med en skvett olivenolje, Ay Cajun-ba, en klype salt og pepper.
Bak i ovnen i 25-35 min, eller til gylne.
Legg kylling på et stekebrett med bakepapir. Hell over en skvett olivenolje og krydre med en klype salt.
Bak i ovnen i 17-19 min, eller til gjennomstekt.
TIPS: Kyllingen er ferdig når kjøttet er hvitt og uten antydninger av rødt.
I mellomtiden, riv gulrot (uskrelt) grovt.
Bland gulrot, rødkål, majones og salt [1/4 ts | 1/2 ts] i en mellomstor skål.
Når kyllingen er ferdigstekt, ta den ut og legg over i en mellomstor skål.
Del briochebrød i to på midten. Plasser direkte på en rist i ovnen og varm i 3-4 min, eller til gjennomvarme.
Riv kylling i strimler med to gafler i skålen.
Tilsett BBQ-saus og bland godt.
Fyll briochebrød med kylling og coleslaw.
Server med cajunkrydret potet og resterende slaw på siden.