topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cæsar-inspirert kyllingwraps

Cæsar-inspirert kyllingwraps

med oreganobakte poteter og hvitløksmajones

En enkel og god oppskrift på wraps med stekt kylling, sprø salat, aromatisk tomat og en kremet hvitløksmajones med yoghurt. Vi serverer våre cæsar-inspirerte kyllingwraps med oreganobakte poteter. Denne middagen er perfekt hvis du vil tilberede maten på forhånd.

Tags:
Barnevennlig
Enkel
Allergener:
Gluten
Hvete
Egg
Sennep
Melk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid35 minutter
15 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

2 stk

Tortillabrød

(Inneholder Gluten, Hvete)

300 g

Kyllingbryst

50 g

Majones

(Inneholder Egg, Sennep)

½ stk

Hvitløk

1 stk

Salat

1 stk

Tomat

37.5 g

Yoghurt

(Inneholder Melk)

300 g

Poteter

½ g

Oregano, tørket

Ikke inkludert i matkassen din

½ ts

Salt (steg 4)

½ ss

Olivenolje (steg 5)

¼ ts

Salt (steg 2)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier873 kcal
Energi (kj)3651 kj
Fett34.2 g
Mettet fett5 g
Karbohydrater91.7 g
Sukker7.3 g
Protein49 g
Natrium0 mg

Redskaper

Bakeplate

Framgangsmåte

Bak poteter
1

Sett ovnen på 240°C/220°C (varmluft).

Skjær poteter (uskrelt) i 2 cm biter.

Overfør til et stekebrett med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje og krydre med oregano [1/2 pakke, 2P] og en klype salt og pepper. Bland godt. Bak i ovnen i 25-30 min, eller til gyllent.

Stek kylling
2

Krydre kylling med salt [1/4 ts | 1/2 ts] på hver side og drypp over en skvett olivenolje. Overfør kylling til et nytt stekebrett med bakepapir. Stek i 18-20 min, eller til gjennomstekt.

TIPS: Kyllingen er ferdig når kjøttet er uten antydninger av rødt.

Forbered råvarer
3

Skjær tomat i tynne skiver.

Skjær stilken av hjertesalat og riv av blader. 

Finhakk eller press hvitløk [1/2 stk, 2P].

Lag hvitløksdressing
4

Bland majones, yoghurt [1/2 pakke, 2P], hvitløk, salt [1/2 ts | 1 ts] og en klype pepper i en skål.

Lag wraps
5

Når kylling er ferdigstekt og poteter har 5 min igjen, overfør kylling til en skål og riv opp ved hjelp av to gafler. Tilsett hvitløksdressing og bland godt. Smak til med en klype salt og pepper.

Bland olivenolje [1/2 ss | 1 ss], en klype salt og pepper, salat og tomat i en annen skål.

Legg kylling og salat i midten av hvert tortillabrød og brett sidene sammen.

Server
6

Del wraps i to og anrett på tallerkener.

Server poteter ved siden av.