En enkel og god oppskrift på wraps med stekt kylling, sprø salat, aromatisk tomat og en kremet hvitløksmajones med yoghurt. Vi serverer våre cæsar-inspirerte kyllingwraps med oreganobakte poteter. Denne middagen er perfekt hvis du vil tilberede maten på forhånd.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
2 stk
Tortillabrød
(Inneholder Gluten, Hvete)
300 g
Kyllingbryst
50 g
Majones
(Inneholder Egg, Sennep)
½ stk
Hvitløk
1 stk
Salat
1 stk
Tomat
37.5 g
Yoghurt
(Inneholder Melk)
300 g
Poteter
½ g
Oregano, tørket
½ ts
Salt (steg 4)
½ ss
Olivenolje (steg 5)
¼ ts
Salt (steg 2)
Sett ovnen på 240°C/220°C (varmluft).
Skjær poteter (uskrelt) i 2 cm biter.
Overfør til et stekebrett med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje og krydre med oregano [1/2 pakke, 2P] og en klype salt og pepper. Bland godt. Bak i ovnen i 25-30 min, eller til gyllent.
Krydre kylling med salt [1/4 ts | 1/2 ts] på hver side og drypp over en skvett olivenolje. Overfør kylling til et nytt stekebrett med bakepapir. Stek i 18-20 min, eller til gjennomstekt.
TIPS: Kyllingen er ferdig når kjøttet er uten antydninger av rødt.
Skjær tomat i tynne skiver.
Skjær stilken av hjertesalat og riv av blader.
Finhakk eller press hvitløk [1/2 stk, 2P].
Bland majones, yoghurt [1/2 pakke, 2P], hvitløk, salt [1/2 ts | 1 ts] og en klype pepper i en skål.
Når kylling er ferdigstekt og poteter har 5 min igjen, overfør kylling til en skål og riv opp ved hjelp av to gafler. Tilsett hvitløksdressing og bland godt. Smak til med en klype salt og pepper.
Bland olivenolje [1/2 ss | 1 ss], en klype salt og pepper, salat og tomat i en annen skål.
Legg kylling og salat i midten av hvert tortillabrød og brett sidene sammen.
Del wraps i to og anrett på tallerkener.
Server poteter ved siden av.