topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cæsar-inspirert kyllingwraps

Cæsar-inspirert kyllingwraps

med oreganopoteter og hvitløksdressing

En enkel og god oppskrift på wraps med stekt kylling, sprø salat, aromatisk tomat og en kremet hvitløksdressing. Vi serverer våre cæsar-inspirerte kyllingwraps med oreganobakte poteter. Denne middagen er perfekt hvis du vil tilberede maten på forhånd.

Tags:
Barnevennlig
Allergener:
Gluten
Hvete
Egg
Sennep
Melk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid35 minutter
15 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

2 stk

Tortillabrød

(Inneholder Gluten, Hvete)

300 g

Kyllingbryst

50 g

Majones

(Inneholder Egg, Sennep)

½ stk

Hvitløk

1 stk

Salat

1 stk

Tomat

300 g

Poteter

1 g

Oregano, tørket

4 g

Mamas Favoritt

(Inneholder Egg)

1 stk

Gulrot

37.5 ml

Rømme

(Inneholder Melk)

Ikke inkludert i matkassen din

½ ts

Salt (steg 4)

½ ss

Olivenolje (steg 5)

¼ ts

Salt (steg 2)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier753 kcal
Energi (kj)3150 kj
Fett31.2 g
Mettet fett5.3 g
Karbohydrater70.9 g
Sukker10.3 g
Protein46 g
Natrium0 mg

Redskaper

Bakeplate

Framgangsmåte

Bak poteter
1

Sett ovnen på 240°C/220°C (varmluft).

Skjær poteter (uskrelt) og gulrot i 2 cm biter.

Overfør til et stekebrett med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje og krydre med oregano [1/2 pakke, 2P] og en klype salt og pepper. Bland godt. Bak i ovnen i 25-30 min, eller til gyllent.

Stek kylling
2

Krydre kylling på hver side med salt [1/4 ts | 1/2 ts] og Mamas Favoritt, og drypp over en skvett olivenolje. Overfør kylling til et nytt stekebrett med bakepapir. Stek i 18-20 min, eller til gjennomstekt.

TIPS: Kyllingen er ferdig når kjøttet er uten antydninger av rødt.

Forbered råvarer
3

I mellomtiden, skjær tomat i tynne skiver.

Skjær stilken av hjertesalat og riv av blader. 

Finhakk eller press hvitløk [1/2 stk, 2P].

Lag hvitløksdressing
4

Bland majones, rømme [1/2 pakke, 2P], hvitløk, salt [1/2 ts | 1 ts] og en klype pepper i en skål.

Lag wraps
5

Når kylling er ferdigstekt og poteter har 5 min igjen, overfør kylling til en skål og riv opp ved hjelp av to gafler. Tilsett hvitløksdressing og bland godt. Smak til med en klype salt og pepper.

Bland olivenolje [1/2 ss | 1 ss], en klype salt og pepper, salat og tomat i en annen skål.

Legg kylling og salat i midten av hvert tortillabrød og brett sidene sammen.

Server
6

Del wraps i to og anrett på tallerkener.

Server grønnsaker ved siden av.