Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
1 stk
Stenovnsbakt baguette
(Inneholder Gluten, Hvete Kan inneholde Sesam)
1 stk
Hvitløk
12 g
Sennep
(Inneholder Sennep)
50 g
Majones
(Inneholder Egg, Sennep)
100 g
Salatblanding
300 g
Kyllingbryst
20 g
Finrevet ost
2 stk
Gulrot
2 stk
Egg (steg 4)
1 ss
Vann (steg 5)
Sett ovnen på 220°C/200°C varmluft. Finhakk eller press hvitløk. Skrell gulrot i tynne strimler. Riv baguette i små biter. Legg en flat hånd på kyllingbryst og skjær i to med en skarp kniv på et nytt skjærebrett. Skyll salatblanding i et dørslag under kaldt vann*.
Fordel baguettebiter på et stekebrett med bakepapir. Bland inn hvitløk, en stor skvett olivenolje* og en klype salt* og pepper*. Bak i 8-10 min, eller til sprø og gylden.
Varm opp en skvett olivenolje* i en stekepanne på middels høy varme. Stek kylling i 3-4 min på hver side. Krydre med en klype salt* og pepper*. Overfør til en tallerken.VIKTIG: Kyllingen er ferdig når kjøttet er hvitt og uten antydninger av rødt.
Varm opp en skvett olivenolje* i en stekepanne på middels høy varme. Stek egg* [2 stk | 4 stk] i 3-4 min, eller til eggeplommen begynner å stivne. Krydre med en klype salt*.
Skjær kylling i tynne skiver. Bland sennep, majones, vann* [1 ss | 2 ss], halvparten av osten, en skvett olivenolje* og en klype salt* og pepper* i en skål. Bland inn salatblanding og gulrot. TIPS: Bland salaten rett før servering, så holder den seg friskere.
Fordel cæsarsalat i dype tallerkener. Topp med hvitløkskrutonger, kylling og speilegg. Strø over resterende ost.