Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
1 stk
Lime
25 g
Majones
(Inneholder Egg, Sennep)
75 ml
Rømme
(Inneholder Melk)
2 stk
Tomat
250 g
Svinefilet
2 g
Røkt paprikapulver
500 g
Poteter
4 g
Ay Cajun-ba
(Inneholder Sulfitter)
1 stk
Rødløk
1 stk
Paprika
1 stk
Gulrot
½ stk
Jalapeno
½ ts
Salt til poteter
¼ ts
Salt til kjøtt
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skjær potet (uskrelt) i 2 cm store båter. Fordel på et stekebrett 2 brett, 4P] med bakepapir. Hell over olivenolje, krydre med salt og pepper og bland godt.
Bak i ovnen i 25-35 min, eller til gylne og møre.
TIPS: Bruk ekstra brett hvis det blir trangt
I mellomtiden, skjær gulrot (uskrelt) og paprika i 3 cm store biter.
Skjær løk i 2 cm store båter.
Legg paprika, gulrot og løk på stekebrettet med poteter når det gjenstår 15 min av steketiden til potetene. Stek videre i 15 min, eller til grønnsaker er møre.
Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på høy varme.
Krydre svinefilet med salt og Ay Cajun-ba.
Stek kjøtt i 2 min på hver side, til brunet.
Legg kjøtt over på et stekebrett med bakepapir, og stek i ovnen i 10-13 min. Pakk inn i folie og la hvile til servering.
I mellomtiden, halver lime.
Grovhakk tomat.
Del jalapeno i to på langs, fjern frø og skjær i tynne skiver.
Bland majones, rømme, røkt paprikapulver, limesaft og en klype salt og pepper i en liten skål.
Skjær svinefilet i tynne skiver på et eget skjærebrett.
Fordel svinefilet, potet og grønnsaker på tallerkener. Topp ovnsbakte grønnsaker med tomat og jalapeno.
Server med paprikadipp på siden.
TIPS: Dropp eller reduser jalapeno hvis du ikke liker sterk mat.