Cajun-krydret svinefilet
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cajun-krydret svinefilet

Cajun-krydret svinefilet

med ovnsbakte grønnsaker og paprikadipp

Tags:
Under 650 kcal
Hvetefri
Proteinrik
Allergener:
Egg
Sennep
Melk
Sulfitter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid35 minutter
25 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk

Lime

25 g

Majones

(Inneholder Egg, Sennep)

75 ml

Rømme

(Inneholder Melk)

2 stk

Tomat

250 g

Svinefilet

2 g

Røkt paprikapulver

500 g

Poteter

4 g

Ay Cajun-ba

(Inneholder Sulfitter)

1 stk

Rødløk

1 stk

Paprika

1 stk

Gulrot

½ stk

Jalapeno

Ikke inkludert i matkassen din

½ ts

Salt til poteter

¼ ts

Salt til kjøtt

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier586 kcal
Energi (kj)2451 kj
Fett18.8 g
Mettet fett5.4 g
Karbohydrater65.4 g
Sukker16.7 g
Protein37.1 g
Natrium0.1 mg

Framgangsmåte

Ovnsbak potet
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skjær potet (uskrelt) i 2 cm store båter. Fordel på et stekebrett 2 brett, 4P] med bakepapir. Hell over olivenolje, krydre med salt og pepper og bland godt.

Bak i ovnen i 25-35 min, eller til gylne og møre.

TIPS: Bruk ekstra brett hvis det blir trangt

Forbered grønnsaker
2

I mellomtiden, skjær gulrot (uskrelt) og paprika i 3 cm store biter.

Skjær løk i 2 cm store båter.

Legg paprika, gulrot og løk på stekebrettet med poteter når det gjenstår 15 min av steketiden til potetene. Stek videre i 15 min, eller til grønnsaker er møre.

Stek kjøtt
3

Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på høy varme.

Krydre svinefilet med salt og Ay Cajun-ba.

Stek kjøtt i 2 min på hver side, til brunet.

Legg kjøtt over på et stekebrett med bakepapir, og stek i ovnen i 10-13 min. Pakk inn i folie og la hvile til servering.

Forbered råvarer
4

I mellomtiden, halver lime.

Grovhakk tomat.

Del jalapeno i to på langs, fjern frø og skjær i tynne skiver.

Bland dipp
5

Bland majones, rømme, røkt paprikapulver, limesaft og en klype salt og pepper i en liten skål.

Skjær svinefilet i tynne skiver på et eget skjærebrett.

Server
6

Fordel svinefilet, potet og grønnsaker på tallerkener. Topp ovnsbakte grønnsaker med tomat og jalapeno.

Server med paprikadipp på siden.

TIPS: Dropp eller reduser jalapeno hvis du ikke liker sterk mat.