Alle elsker pasta og kylling, og i dag gjør vi det ekstra enkelt og serverer alt i en stekepanne, så det bare er å forsyne seg. Hvem sier vel nei takk til stekt kylling med pasta blandet i en fantastisk saus med tomat, paprika og masse krydder? De modige topper med sterke chiliflak.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
1 pakke
Rigatoni
(Inneholder Hvete, Gluten Kan inneholde Soya)
5 g
Tex-Mex
4 g
Ay Cajun-ba
(Inneholder Sulfitter)
4 g
Kyllingbuljong
100 g
Mornaysaus
(Inneholder Melk)
1 boks
Tomatpure
300 g
Kyllinglårfilet, strimler
1 stk
Paprika
½ g
Chiliflak
1 stk
Løk
½ ss
Olivenolje (steg 2)
Kok opp saltet vann i en stor kjele.
Kok pasta i 11-12 min, eller til 'al dente'.
Spar litt pastavann [1/2 dl | 1 dl] og sett til side.
TIPS: Kokevannet bør være like salt som sjøvann.
TIPS: 'Al dente' betyr at pastaen er ferdig, men at den fremdeles har litt tyggemotstand.
Grovhakk paprika.
Skjær løk i tynne skiver.
Varm opp olivenolje [1/2 ss | 1 ss] i en stor stekepanne på middels høy varme.
Stek kylling, paprika, løk, Tex-Mex, Ay Cajun-ba, kyllingbuljong og en klype salt og pepper under omrøring i 4-5 min, eller til kyllingen er gjennomstekt.
TIPS: Kyllingen er ferdig når kjøttet er hvitt og uten antydninger av rødt.
Rør inn tomatpuré, mornaysaus og pastavann [1/2 dl | 1 dl]. Senk til middels varme og la putre til pasta er ferdigkokt.
Rør inn pasta. Smak til med en klype salt og pepper.
Anrett kyllingpasta i dype tallerkener. Strø over en klype chiliflak.
TIPS: Tilsett chiliflak etter smak - det er sterkt.