topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cajunkrydret ørret

Cajunkrydret ørret

med tabboulehsalat og hvitløksyoghurt

Tabbouleh er en bulgursalat fra Libanon som kan tilberedes med mange ulike og spennende ingredienser. Vi lager vår tabboulehsalat med bulgur, agurk, tomat, rødløk, persille og sitronsaft. Vi serverer vår tabbouleh med cajunkrydret ørret, og topper alt med en mild og frisk hvitløksyoghurt.

Tags:
Rask
Under 650 kcal
Under 50g karbo
Spis meg først
Allergener:
Fisk
Melk
Sulfitter
Hvete
Gluten

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

½ stk

Hvitløk

250 g

Ørret

(Inneholder Fisk)

½ stk

Rødløk

1 stk

Sitron

2 stk

Tomat

1 pose

Bladpersille

75 g

Yoghurt

(Inneholder Melk)

4 g

Ay Cajun-ba

(Inneholder Sulfitter)

85 g

Bulgur

(Inneholder Hvete, Gluten)

1 stk

Agurk

Ikke inkludert i matkassen din

2.5 dl

Vann til bulgur

¼ ts

Salt til bulgur

¼ ts

Salt til fisk

1 ss

Olje til salat

¼ ts

Salt til salat

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier515 kcal
Energi (kj)2157 kj
Fett23.1 g
Mettet fett2.3 g
Karbohydrater38.7 g
Sukker6.6 g
Protein33 g
Natrium0 mg

Framgangsmåte

Kok bulgur
1

Kok opp en kjele med vann.

Tilsett bulgur og salt, og senk til middels lav varme. La småkoke under lokk i 9-10 min, eller til 'al dente'.

Lag hvitløksyoghurt
2

Press eller finhakk hvitløk.

Skjær sitron i båter.

Bland yoghurt, hvitløk, en skvett sitronsaft og en klype salt og pepper i en liten skål. Sett til side.

Stek fisk
3

Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.

Tørk fisk med kjøkkenpapir og krydre Ay Cajun-ba og salt.

Stek fisk med skinnsiden ned i 3-4 min. Snu og stek videre i 3-5 min, eller til gyllen og gjennomstekt.

TIPS: Fisken er ferdig når kjøttet flaker seg og er matt i midten.

Forbered råvarer
4

I mellomtiden, finhakk agurk, tomat og rødløk.

Grovhakk persille.

Lag tabbouleh
5

Bland agurk, tomat, rødløk, persille, resterende sitronsaft og olivenolje i kjelen med bulgur.

Krydre med salt og en klype pepper.

Server
6

Anrett tabbouleh i dype tallerkener.

Topp med ørret oghvitløksyoghurt.