Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
1 stk
Hvitløk
1 pose
Bladpersille
15 ml
Balsamico
1 stk
Paprika
30 g
Panko paneringsmel
(Inneholder Gluten, Hvete)
300 g
Kyllingbryst
4 g
Ay Cajun-ba
(Inneholder Sulfitter)
2 stk
Tomat
40 g
Aioli
(Inneholder Sennep, Egg)
500 g
Poteter
1 stk
Egg (steg 3)
¼ ts
Salt (steg 3)
1 ts
Sukker (steg 5)
Sett ovnen på 220°C/200°C varmluft. Skjær poteter (uskrellet) i 2 cm store biter. Fordel på et stekebrett med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje*, halvparten av cajunkrydderet og en klype salt* og pepper*. Bland godt. Stek øverst i ovnen i 25-30 min. TIPS: Bruk to stekebrett hvis det ikke er plass til alle potetene, så blir de jevnt stekt.
Finhakk tomat og persille. Fjern frøene og finhakk paprika. Finhakk eller press hvitløk.
Legg kyllingbryst mellom to ark med bakepapir. Slå kyllingen med en stekepanne eller en kjevle til den er ca. 2 cm tykk. Pisk egg* [1 stk | 2 stk] i en skål. Bland hvitløk, resterende cajunkrydder, panko og en klype salt* [¼ tsk | ½ tsk] og pepper* i en ny skål. Dypp kyllingen først i egg*, så i pankoblandingen til dekket.
Varm opp en stekepanne på middels høy varme og nok olivenolje* til å dekke bunnen. Stek kylling i 3-4 min på hver side, eller til gjennomstekt. Sett til side på en tallerken med kjøkkenpapir. VIKTIG: Kyllingen er ferdig når kjøttet er hvitt og uten antydninger av rødt.
Bland tomat, paprika og persille i en skål med balsamico, sukker* [1 tsk | 2 tsk]. Smak til med salt* og pepper*.
Fordel kylling, salsa og krydrede poteter på tallerkener. Server aioli på siden.