Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
1 stk
Lime
30 g
Panko paneringsmel
(Inneholder Gluten, Hvete)
450 g
Søtpotet
150 g
Strimlet salat (kål, savoy, gulrot)
300 g
Svin ytrefilet
4 g
Ay Cajun-ba
(Inneholder Sulfitter)
1 stk
Gulrot
1 pose
Bladpersille
2 ss
Smør (steg 1)
1 stk
Egg (steg 2)
2 ss
Melk (steg 1)
¼ ts
Salt (steg 1)
¼ ts
Salt (steg 2)
Kok opp lettsaltet vann* i en stor kjele. Skrell søtpotet og skjær i 2 cm terninger. Kok i 10-15 min, eller inntil de lett kan deles med en kniv. Hell vannet fra og tilsett smør* [2 ss | 4 ss] , melk* [2 ss | 4 ss] og salt* [1/4 ts | 1/2 ts]. Mos med en potetmoser eller gaffel. Smak til med salt* og pepper*. Sett til side med lokk for å holde på varmen.
Skjær lime i båter. Riv gulrit. Grovhakk persille. Bland Ay Cajun-ba, panko, salt* [1/4 ts | 1/2 ts] og en stor klype pepper* i en dyp tallerken. Pisk egg* [1 stk I 2 stk] med en gaffel i en annen dyp tallerken.
Vend kjøtt først i egg og deretter i pankomix. Press pankomixen godt inn i kjøttet, så det sitter fast. Sett til side på en tallerken.
Varm opp en stor stekepanne til middels høy varme. Tilsett nok olivenolje* til at hele bunnen av pannen er dekket. Stek schnitzler i 3-4 min på hver side, eller inntil de er gyldne og gjennomstekt. TIPS: Tilsett ekstra olje ved behov, så kjøttet ikke setter seg fast i pannen. Overfør til en tallerken med kjøkkenpapir.
Bland limesaft [1 ss | 2 ss], en skvett olivenolje* og en klype salt* og pepper* i en stor bolle. Tilsett revet gulrot, salatmix og halvparten av persille. Bland godt sammen.
Anrett potetmos, cajunpanert svineschnitzel og kålsalat på tallerkener. Pynt med persille.