topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Chutney-glasert karrikylling

Chutney-glasert karrikylling

med bulgurpilaff og hvitløksyoghurt

Ble du fristet av denne spennende retten? Vi lover at du ikke blir skuffet! Vi koker bulgur med løk, og blander den med krydderbladningen vår, Goan Xacuti, hakkede mandler og persille. Vi serverer vår bulgurpilaff med chutneyglasert kyllingbryst, stekte gulrøtter og hvitløksyoghurt.

Tags:
Under 650 kcal
Rask
Allergener:
Melk
Sennep
Nøtter
Hvete
Gluten

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

4 g

Goan Xacuti

2 stk

Gulrot

1 stk

Løk

1 stk

Hvitløk

1 pose

Bladpersille

2 g

Curry-On

75 g

Yoghurt

(Inneholder Melk)

50 g

Aprikoschutney

(Inneholder Sennep)

300 g

Kyllingbryst

20 g

Mandler

(Inneholder Nøtter Kan inneholde Rug, Sesam, Spelt, Hvete, Bygg, Gluten, Havre, Peanøtter)

85 g

Bulgur

(Inneholder Hvete, Gluten)

1 stk

Agurk

Ikke inkludert i matkassen din

½ ss

Olje til bulgur

2.5 dl

Vann til bulgur

¼ ts

Salt til bulgur

¼ ts

Salt til kjøtt

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier536 kcal
Energi (kj)2241 kj
Fett13.7 g
Mettet fett2.6 g
Karbohydrater50.8 g
Sukker19 g
Protein45 g
Natrium0 mg

Framgangsmåte

Kok bulgur
1

Sett ovnen på 200°C/180°C (varmluft).

Finhakk løk. Varm opp olivenolje i en kjele på middels høy varme. Stek løk i 1-2 min, til blank.

Tilsett vann og Goan Xacuti, og kok opp.

Tilsett bulgur og salt. Senk til middels varme og kok i 9-10 min, til mør.

Stek kylling
2

I mellomtiden, varm opp en skvett olivenolje i en stekepanne på middels høy varme.

Krydre kylling på begge sider med Curry-on og en klype salt. Stek i 2 min på hver side, til brunet.

Overfør til et stekebrett med bakepapir og dekk med aprikoschutney. Legg hvitløk (uskrelt) på stekebrettet. Stek i 11-12 min.

TIPS: Kyllingen er ferdig når kjøttet er uten antydninger av rødt.

TIPS: Server aprikoschutney på siden om ønskelig.

Stek gulrot
3

Imens kyllingen er i ovnen, skjær gulrot (uskrelt) i 1 cm staver.

Tørk av stekepannen og varm opp en skvett olivenolje på middels høy varme.

Stek gulrot i 4-5 min, til mør. Krydre med salt og en klype pepper. Ta av varmen.

TIPS: Tilsett en skvett vann i stekepannen for å fremskynde stekeprosessen.

Forbered råvarer
4

I mellomtiden, grovhakk mandler og persille.

Finhakk agurk.

Når kyllingen har 5 min igjen, legg mandler i hjørnet av stekebrettet.

Bland råvarer
5

Bland ferdigstekte mandler og persille i kjelen med bulgur.

Klem hvitløk ut av skallet og mos med gaffel i en skål. Bland inn yoghurt, agurk og en klype salt.

Server
6

Skjær kylling i skiver.

Anrett bulgurpilaff, gulrot og kylling på tallerkener.

Drypp over hvitløksdressing med agurk.