Ble du fristet av denne spennende retten? Vi lover at du ikke blir skuffet! Vi koker bulgur med løk, og blander den med krydderbladningen vår, Goan Xacuti, hakkede mandler og persille. Vi serverer vår bulgurpilaff med chutneyglasert kyllingbryst, stekte gulrøtter og hvitløksyoghurt.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
4 g
Goan Xacuti
2 stk
Gulrot
1 stk
Løk
1 stk
Hvitløk
1 pose
Bladpersille
2 g
Curry-On
75 g
Yoghurt
(Inneholder Melk)
50 g
Aprikoschutney
(Inneholder Sennep)
300 g
Kyllingbryst
20 g
Mandler
(Inneholder Nøtter Kan inneholde Rug, Sesam, Spelt, Hvete, Bygg, Gluten, Havre, Peanøtter)
85 g
Bulgur
(Inneholder Hvete, Gluten)
1 stk
Agurk
½ ss
Olje til bulgur
2.5 dl
Vann til bulgur
¼ ts
Salt til bulgur
¼ ts
Salt til kjøtt
Sett ovnen på 200°C/180°C (varmluft).
Finhakk løk. Varm opp olivenolje i en kjele på middels høy varme. Stek løk i 1-2 min, til blank.
Tilsett vann og Goan Xacuti, og kok opp.
Tilsett bulgur og salt. Senk til middels varme og kok i 9-10 min, til mør.
I mellomtiden, varm opp en skvett olivenolje i en stekepanne på middels høy varme.
Krydre kylling på begge sider med Curry-on og en klype salt. Stek i 2 min på hver side, til brunet.
Overfør til et stekebrett med bakepapir og dekk med aprikoschutney. Legg hvitløk (uskrelt) på stekebrettet. Stek i 11-12 min.
TIPS: Kyllingen er ferdig når kjøttet er uten antydninger av rødt.
TIPS: Server aprikoschutney på siden om ønskelig.
Imens kyllingen er i ovnen, skjær gulrot (uskrelt) i 1 cm staver.
Tørk av stekepannen og varm opp en skvett olivenolje på middels høy varme.
Stek gulrot i 4-5 min, til mør. Krydre med salt og en klype pepper. Ta av varmen.
TIPS: Tilsett en skvett vann i stekepannen for å fremskynde stekeprosessen.
I mellomtiden, grovhakk mandler og persille.
Finhakk agurk.
Når kyllingen har 5 min igjen, legg mandler i hjørnet av stekebrettet.
Bland ferdigstekte mandler og persille i kjelen med bulgur.
Klem hvitløk ut av skallet og mos med gaffel i en skål. Bland inn yoghurt, agurk og en klype salt.
Skjær kylling i skiver.
Anrett bulgurpilaff, gulrot og kylling på tallerkener.
Drypp over hvitløksdressing med agurk.