Dan dan-nudler og kjøttdeig
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Dan dan-nudler og kjøttdeig

Dan dan-nudler og kjøttdeig

med sataysaus og hvitløk- og chiliolje

Udonnudler kommer fra Japan, er hvite i fargen og tykkere enn vanlige nudler. Vi vender nudlene i en herlig saus med matfløte, sataysaus og tahini. Nudlene toppes med ingefærkrydret kjøttdeig av storfe og svin, som karamelliseres i soyasaus. Prikken over i-en er et dryss saltede peanøtter, fersk vårløk og en sterk hvitløk- og chiliolje.

Tags:
Rask
Under 50g karbo
Allergener:
Peanøtter
Soya
Gluten
Hvete
Sennep
Egg
Sesam
Melk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

250 g

Kjøttdeig av storfe og svin

50 g

Sataysaus

(Inneholder Peanøtter, Soya, Gluten, Hvete)

5 g

Ginger Ninja

(Inneholder Sennep, Egg)

1 stk

Hvitløk

25 g

Tahini

(Inneholder Sesam)

20 g

Saltede peanøtter

(Inneholder Peanøtter Kan inneholde Sesam, Nøtter)

220 g

Udon nudler

(Inneholder Hvete, Gluten)

25 ml

Soyasaus

(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)

1 stk

Pak choi

1 stk

Vårløk

1 g

Chiliflak

150 ml

Matfløte

(Inneholder Melk)

Ikke inkludert i matkassen din

1 ts

Sukker til kjøtt

1.5 ss

Olje til hvitløksolje

1.5 dl

Vann til saus

½ ts

Salt til saus

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier901 kcal
Energi (kj)3771 kj
Fett61.3 g
Mettet fett20.9 g
Karbohydrater48 g
Sukker15.8 g
Protein36.3 g
Natrium0.1 mg

Framgangsmåte

Stek kjøttdeig
1

Varm opp olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.

Stek kjøttdeig med Ginger Ninja, soyasaus og sukker i 4-5 min, eller til brunet og karamellisert. Legg over på en tallerken og sett til side.

VIKTIG: Kjøttdeigen er ferdig når den er uten antydninger av rødt.

Lag hvitløk- og chiliolje
2

I mellomtiden, finhakk eller press hvitløk.

Bland chiliflak, hvitløk, olivenolje og en klype salt i en liten skål. Sett til side.

TIPS: Tilsett chiliflak etter smak - det er sterkt.

Forbered grønnsaker
3

Grovhakk pak choi.

Skjær vårløk i tynne skiver.

Lag saus
4

Varm opp samme stekepanne på middels høy varme.

Tilsett matfløte, sataysaus, tahini, vann, salt og nudler.

Kok i 1-2 min, til nudler er gjennomvarme.

Tilsett pak choi
5

Vend pak choi i stekepannen rett før servering.

Server
6

Anrett nudler og saus i dype tallerkener. Topp med kjøtt.

Dryss over peanøtter og vårløk.

Topp med hvitløk- og chiliolje.