Confitert andelår og baconpoteter
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Confitert andelår og baconpoteter

Confitert andelår og baconpoteter

med pannestekt brokkolini og pistasjnøtter

Skjem bort middagsgjestene med et ordentlig herremåltid! Vi frister med confitert andelår, servert med baconvendte poteter, pannestekt brokkolini og en fyldig rødvinssaus med eple. Perfekt til både hverdags og fest!

Tags:
Hvetefri
Under 50g karbo
Allergener:
Sennep
Nøtter
Sulfitter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid35 minutter
20 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk

Sitron

12 g

Grov sennep

(Inneholder Sennep)

15 g

Pistasjnøtter

(Inneholder Nøtter Kan inneholde Bygg, Gluten, Havre, Peanøtter, Rug, Sesam, Spelt, Hvete)

60 g

Rødvinssaus

(Inneholder Sulfitter)

4 g

Kyllingbuljong

400 g

Småpoteter

430 g

Konfitert andelår sous vide

70 g

Bacon, terninger

150 g

Brokkolini

1 stk

Eple

1 pose

Salvie

Ikke inkludert i matkassen din

¼ ts

Salt til kjøtt

2 ss

Smør til steking

1 dl

Vann til saus

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier961 kcal
Energi (kj)4022 kj
Fett53.8 g
Mettet fett20.2 g
Karbohydrater52.8 g
Sukker15.4 g
Protein60.6 g
Natrium392.3 mg

Framgangsmåte

Ovnsbak potet
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Halver potet.

Fordel potet på et stekebrett med bakepapir. Hell over en skvett olivenolje, krydre med salt og pepper og bland godt.

Bak i ovnen i 25-35 min, eller til gylne og myke.

Tilbered andelår
2

Legg andelår med skinnsiden opp på et stekebrett med bakepapir. Kast resterende sky i pakken.

Krydre med salt og stek i ovnen i 30 min.

Forbered råvarer
3

Halver eple, fjern kjernen og skjær i 1 cm tynne båter.

Grovhakk salvie.

Halver sitron.

Når det gjenstår 15 minutter av potetenes steketid, tilsett bacon på samme stekebrett. Bland sammen og stek i resterende tid.

Lag saus
4

Smelt smør i en stor stekepanne på middels varme. Stek eple i 3-4 min under omrøring, til brunet.

Tilsett salvie og stek videre i 30 sek, til velduftende.

Tilsett rødvinssaus, kyllingbuljong, vann og sennep i stekepannen. Senk til middels varme, og la småkoke i 3-4 min, til eple er mykt og sausen er blank.

Ta sausen av varmen og sett til side under lokk.

Stek brokkolini
5

Varm opp en skvett olivenolje i en ny mellomstor stekepanne på middels høy varme.

Stek brokkolini og pistasjnøtter i 5-6 min, eller til brokkolini mykner.

Press sitronsaft over brokkolini og pistasjnøtter rett før servering.

TIPS: Tilsett en skvett vann for å fremskynde tilberedningen.

Server
6

Anrett potet, brokkolini og and på tallerkener.

Server med saus.