Duck with lingonberry
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Duck with lingonberry

Duck with lingonberry

with rosemary potatoes, creamy sauce and winter kale salad

Tags:
Under 650 kcal
Hvetefri
Allergener:
Melk
Nøtter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid45 minutter
30 minutter
NivåMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

50 g

Tyttebærsyltetøy

500 g

Poteter

½ stk

Rosmarin

2 stk

Rødbete

1 stk

Hvitløk

100 g

Grønnkål

280 g

Andebryst, sous vide

150 ml

Matfløte

(Inneholder Melk)

4 g

Kyllingbuljong

20 g

Valnøtter

(Inneholder Nøtter)

1 stk

Sitron

Ikke inkludert i matkassen din

etter behov

Smør (steg 4)

1 ss

Olivenolje (steg 3)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier630 kcal
Energi (kj)2636 kj
Fett29.8 g
Mettet fett10.5 g
Karbohydrater77.3 g
Sukker30.6 g
Protein12.7 g
Natrium0 mg

Redskaper

Bakeplate
Stekepanne

Framgangsmåte

1
2
3
4
5
6