Prøv smaker fra hele verden
Familievennlige oppskrifter med torsk
Oppdag torskens mange muligheter med lekre og familievennlige torskeoppskrifter her hos HelloFresh. I vårt brede utvalg finner du klassiske og nytenkende middager med torsk. Opplev suksess rundt middagsbordet med våre enkle og velsmakende oppskrifter.
Ta en titt på våre torskeoppskrifter
Finn din nye favorittoppskrift med torsk
Drømmer du om å spise mer fisk? Heldigvis kan du gjøre nettopp det med våre mange torskeoppskrifter. Oppskriftene er enkle å følge og fulle av smak.Flere Finn din nye favorittoppskrift med torsk
Oppskrifter på panert torsk
Oppskrifter på ovnsbakt torsk
Flere Oppskrifter på ovnsbakt torsk
Oppskrifter på stekt torsk
Gode grunner til å velge torsk til middag
Spennende torskeoppskrifter med internasjonale smaker
Raske og enkle torskeoppskrifter for travle dager
Ofte stilte spørsmål om torsk
Skal jeg koke eller steke torsken?
Når du koker torsken, vil resultatet bli noe mer saftig og mørt enn ved steking. Kokt torsk egner seg godt til fiskesuppe, gryter og fiskesalater, og er et sunnere alternativ enn steking, da du ikke trenger stekefett. Steking av torsk gir sprøere skorpe, og kan tillate en rikere smak dersom du tilsetter krydder eller urter mens du steker. Ved steking kan du for eksempel panere fisken, eller lage en marinade for ekstra smak. Velg metode ut fra oppskrift og ønsket resultat.
Hvordan steke torsk?
Å steke torsk er enkelt og kan gjøres på mange vis. Du kan steke i ovnen, i pannen eller på grillen. Fjern overflødig fuktighet fra fisken innen du steker, og krydre den med ønsket smak. Er du usikker på krydderiene, funker det alltid med salt og pepper. Forvarm panne, ovn eller grill innen du steker. Steketiden vil avhenge av fisken sin tykkelse. Når torsken er gyllen, kan du snu fisken. Sørg for at torsken er gjennomstekt før servering.
Hvor mye skal torsken saltes?
Et utgangspunkt du kan bruke for salting av torsk ved steking er ca. to nyper salt per torskefilet, men preferansen vil variere. Smak deg fram, og bruk heller for lite enn for mye salt. Bruker du andre krydderier, vil du ikke trenge like mye salt. For koking av torsk kan du bruke omtrent en teskje salt per liter vann.
Hvor mye torsk pr. person?
En vanlig porsjon torsk per person er omtrent 200 til 250 gram. Dette gjelder både for fersk og frossen torsk. Mengden kan justeres avhengig av tilbehør og personens appetitt.
Typer av retter
Gled deg til middag hver dag!
+4
Oppskrifter du vil elske!
Få deilige og enkle oppskrifter og alle de ferske ingrediensene dine levert på dørstokken hver uke