French chicken in creamy tarragon sauce
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
French chicken in creamy tarragon sauce

French chicken in creamy tarragon sauce

with lyonnaise potatoes and pear salad

Allergener:
Melk
Sennep

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk

Løk

150 ml

Creme fraiche

(Inneholder Melk)

1 pose

Estragon

300 g

Kyllingbryst

15 g

Sennep

(Inneholder Sennep)

40 g

Ruccola

1 stk

Pære

½ stk

Rosmarin

500 g

Poteter

Ikke inkludert i matkassen din

½ ts

Salt til poteter

½ ss

Olje til karamellisert løk

2 ss

Vann til karamellisert løk

½ ts

Sukker til karamellisert løk

¼ ts

Salt til karamellisert løk

½ ss

Olje til steking

¼ ts

Salt til kjøtt

½ dl

Vann til saus

¼ ts

Salt til saus

¼ ts

Salt til salat

½ ss

Olje til salat

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier754 kcal
Energi (kj)3154 kj
Fett38.1 g
Mettet fett17.3 g
Karbohydrater59.2 g
Sukker14.5 g
Protein42.1 g
Natrium0 mg

Framgangsmåte

1

TIPS: Bruk ekstra brett hvis det blir trangt

2
3
4
5
6