Fyldig pulled beef-gryte
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Fyldig pulled beef-gryte

Fyldig pulled beef-gryte

med potetmos og grønne bønner

En fyldig gryterett er den ultimate kosematen. Vår variant er laget med pulled beef, løk, gulrot og timian blandet i rødvinssaus, kyllingbuljong, Worcestersaus. En kremet hvitløksmos er det perfekte tilbehøret, servert med mørkokte grønne bønner med sitronsaft på siden.

Allergener:
Sulfitter
Soya

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

250 g

Pulled beef

2 stk

Hvitløk

500 g

Poteter

1 stk

Løk

1 stk

Gulrot

60 g

Rødvinssaus

(Inneholder Sulfitter)

1 stk

Worcestersaus

(Inneholder Soya)

4 g

Kyllingbuljong

1 pose

Timian

½ stk

Sitron

75 g

Grønne bønner

Ikke inkludert i matkassen din

3 ss

Melk (steg 1)

½ ts

Salt (steg 1)

1 ss

Olivenolje (steg 3)

1 ss

Smør (steg 4)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier665 kcal
Energi (kj)2781 kj
Fett32.7 g
Mettet fett13.3 g
Karbohydrater61.8 g
Sukker14.8 g
Protein29.6 g
Natrium392 mg

Redskaper

Rivjern
Kasserolle

Framgangsmåte

Lag mos
1

Kok opp en stor kjele med saltet vann.

Skrell og skjær potet i 2 cm store biter. Skrell hvitløk.

Kok potet og hvitløk i 11-13 min, til de enkelt kan deles med kniv.

Hell av vannet, og mos potet og hvitløk med melk [3 ss | 6 ss], salt [1/2 ts | 1 ts] og en klype pepper i kjelen. Sett til side under lokk

TIPS: Tilsett en klatt smør for en mer kremet mos.

Forbered grønnsaker
2

I mellomtiden, finhakk løk.

Riv gulrot (uskrelt) grovt.

Stek løk og gulrot
3

Varm opp olivenolje [1 ss | 2 ss] i en mellomstor kjele på middels høy varme.

Stek løk og gulrot i 3-4 min, til noe myknet.

Lag gryterett
4

Tilsett kjøtt, sky fra pakningen, rødvinssaus, kyllingbuljong, worcestersaus og timianstilk.

Senk til middels varme, tilsett ekstra vann [1/2 dl | 1 dl] og la putre under lokk i 12-14 min.

Plukk ut timianstilk når kjøttet er klart, og bland inn smør [1 ss | 2 ss].

TIPS: Tilsett en ekstra skvett vann om gryten virker tørr.

Kok grønne bønner
5

I mellomtiden, kok opp en kjele med saltet vann.

Skjær endene av grønne bønner [1/2 pose, 2P].

Kok grønne bønner i 5-6 min, til myke. Hell av vannet.

Halver sitron [1/2 stk, 2P].

Server
6

Anrett gryterett, hvitløksmos og grønne bønner i skåler.

Press sitronsaft [1 ss | 2 ss] over grønne bønner.