I dag har byr vi på en spennende og smakfull rett på menyen. Fylt paprika med krydret kjøttdeig og stekte grønnsaker som gratineres i ovnen med revet gouda. Vi skal også lage det perfekte tilbehøret, nemlig kremet perlecouscous med persille.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
1 boks
Tomatpure
2 stk
Paprika
170 g
Perlecouscous
(Inneholder Hvete, Gluten)
½ stk
Løk
1 stk
Gulrot
1 pose
Bladpersille
4 g
Ay Cajun-ba
(Inneholder Sulfitter)
1 stk
Hvitløk
50 g
Revet gouda
(Inneholder Melk)
1 g
Chiliflak
150 ml
Matfløte
(Inneholder Melk)
250 g
Kjøttdeig av storfe og svin
4 dl
Vann (steg 1)
½ dl
Vann (steg 3)
1 ss
Olivenolje (steg 3)
½ ts
Salt (steg 3)
½ ts
Salt (steg 5)
¼ ts
Salt (steg 1)
Bak i ovnen i 10-15 min, eller til møre.