topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Glasert svinekjøtt

Glasert svinekjøtt

med sprø nuddelsalat og sesamfrø

I dag skal vi ta den kulinariske turen til det asiatiske kjøkken. vi steker svinekjøtt og glaserer den med asiatisk woksaus. Den sprø nuddelsalaten består av nudler blandet med stekt kål, gulrot og ingefør. Strø sesamfrø over svinekjøttet og nyt dagens middag.

Tags:
Under 650 kcal
Rask
Proteinrik
Melkefri
Allergener:
Hvete
Gluten
Soya
Sulfitter
Sesam

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

½ stk

Ingefær

1 stk

Gulrot

150 g

Fullkornsnudler

(Inneholder Hvete, Gluten)

150 g

Spisskål, skåret

75 g

Rødkål

25 ml

Soyasaus

(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)

300 g

Svin ytrefilet

37.5 g

Asiatisk woksaus

(Inneholder Gluten, Sulfitter, Hvete, Sesam, Soya)

10 g

Sesamfrø

(Inneholder Sesam Kan inneholde Nøtter, Peanøtter)

Ikke inkludert i matkassen din

½ ss

Olivenolje (steg 3)

2 ss

Vann (steg 5)

½ ts

Salt (steg 5)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier585 kcal
Energi (kj)2448 kj
Fett9.6 g
Mettet fett2.1 g
Karbohydrater69.3 g
Sukker11.8 g
Protein49.3 g
Natrium0 mg

Redskaper

Stekepanne
Rivjern
Kasserolle

Framgangsmåte

Forbered råvarer
1

Riv ingefær [1/2 stk, 2P] fint. Riv gulrot grovt. Skjær svinekjøtt i 3 cm strimler på et eget skjærebrett.

Kok nudler
2

Kok opp en kjele med saltet vann*. Kok nudler i 1-2 min, til myke. Hell av vannet. Drypp over en skvett olivenolje* slik at nudlene ikke klistrer seg sammen. TIPS: Kokevannet bør være like salt som sjøvann.

Stek grønnsaker
3

Varm opp olivenolje* [½ ss | 1 ss] i en stekepanne på middels høy varme. Stek spisskål, rødkål, gulrot, ingefær og en klype salt* i 2-3 min, til det starter å mykne.

Bland nuddelsalat
4

Bland grønnsaker og soyasaus i kjelen med nudler. Sett til side med lokk for å holde på varmen.

Stek svinekjøtt
5

Varm opp en skvett olivenolje* i stekepannen på middels høy varme. Tilsett svinekjøtt, krydre med salt* [½ ts | 1 ts] og stek i 3-4 min, til gjennomstekt. Fjern stekepannen fra varmen og rør inn asiatisk woksaus [½ pakke, 2P] og vann* [2 ss | 4 ss].

Server
6

Anrett nudler i dype tallerkener. Topp med svinekjøtt og hell over resterende saus fra stekepannen. Pynt med sesamfrø.