Gyllenstekt schnitzel
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Gyllenstekt schnitzel

Gyllenstekt schnitzel

med ovnsbakte poteter og syrlig epleslaw

En klassisk rett med spennende tilbehør! Perfekt stekt schnitzel blir ekstra sprø av å paneret i panko. Vi lager også ovnsbakte poteter og en sur-søt epleslaw med hvitløk.

Tags:
Barnevennlig
Melkefri
Allergener:
Gluten
Hvete
Sennep
Egg

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
NivåMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk

Eple

150 g

Strimlet salat (kål, savoy, gulrot)

(Kan inneholde Selleri)

30 g

Panko paneringsmel

(Inneholder Gluten, Hvete)

80 g

Aioli

(Inneholder Sennep, Egg)

500 g

Poteter

300 g

Svin ytrefilet

Ikke inkludert i matkassen din

1 stk

Egg (steg 2)

¼ ts

Salt (steg 2)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier729 kcal
Energi (kj)3050 kj
Fett30.6 g
Mettet fett3.7 g
Karbohydrater66.2 g
Sukker12 g
Protein47.5 g
Natrium0 mg

Redskaper

Bakeplate
Stekepanne

Framgangsmåte

Bak poteter
1

Sett ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skjær poteter (uskrellet) i 2 cm store biter. Fordel på et stekebrett med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje*, krydre med en klype salt* og pepper* og bland godt. Bak i ovnen i 20-25 min.

Panér kjøtt
2

Knekk egg* [1 stk | 2 stk] og pisk i en skål. Bland panko med salt* [1/4 ts | 1/2 ts] og en klype pepper* i en ny skål. Skjær svinekjøtt på langs til 1 stykke per person på et eget skjærebrett. Vend svinekjøtt først i egg*, deretter i panko. Overfør til en tallerken.

Stek schnitzler
3

Varm opp nok olivenolje* til å dekke bunnen til en stekepanne på middels høy varme. Stek schnitzler i 3-4 min på hver side. Overfør til en tallerken med kjøkkenpapir på.

Skjær eple
4

Skjær eple i 1 cm tykke terninger.

Bland epleslaw
5

Bland eple, strimlet salat, aioli og en klype salt* og pepper* i en skål. 

Server
6

Anrett schnitzler, poteter og epleslaw på tallerkener.