En klassisk rett med spennende tilbehør! Perfekt stekt schnitzel blir ekstra sprø av å paneret i panko. Vi lager også ovnsbakte poteter og en sur-søt epleslaw med hvitløk.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
1 stk
Eple
150 g
Strimlet salat (kål, savoy, gulrot)
(Kan inneholde Selleri)
30 g
Panko paneringsmel
(Inneholder Gluten, Hvete)
80 g
Aioli
(Inneholder Sennep, Egg)
500 g
Poteter
300 g
Svin ytrefilet
1 stk
Egg (steg 2)
¼ ts
Salt (steg 2)
Sett ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skjær poteter (uskrellet) i 2 cm store biter. Fordel på et stekebrett med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje*, krydre med en klype salt* og pepper* og bland godt. Bak i ovnen i 20-25 min.
Knekk egg* [1 stk | 2 stk] og pisk i en skål. Bland panko med salt* [1/4 ts | 1/2 ts] og en klype pepper* i en ny skål. Skjær svinekjøtt på langs til 1 stykke per person på et eget skjærebrett. Vend svinekjøtt først i egg*, deretter i panko. Overfør til en tallerken.
Varm opp nok olivenolje* til å dekke bunnen til en stekepanne på middels høy varme. Stek schnitzler i 3-4 min på hver side. Overfør til en tallerken med kjøkkenpapir på.
Skjær eple i 1 cm tykke terninger.
Bland eple, strimlet salat, aioli og en klype salt* og pepper* i en skål.
Anrett schnitzler, poteter og epleslaw på tallerkener.