Gyllenstekt schnitzel
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Gyllenstekt schnitzel

Gyllenstekt schnitzel

med ovnsbakte poteter og syrlig epleslaw

En klassisk rett med spennende tilbehør! Perfekt stekt schnitzel blir ekstra sprø av å paneret i panko. Vi lager også ovnsbakte poteter og en epleslaw med aioli.

Tags:
Barnevennlig
Melkefri
Allergener:
Gluten
Hvete
Sennep
Egg

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
NivåMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk

Eple

150 g

Strimlet salat (kål, savoy, gulrot)

(Kan inneholde Selleri)

30 g

Panko paneringsmel

(Inneholder Gluten, Hvete)

80 g

Aioli

(Inneholder Sennep, Egg)

500 g

Poteter

300 g

Svin ytrefilet

Ikke inkludert i matkassen din

1 stk

Egg (steg 2)

¼ ts

Salt (steg 2)

1 ss

Olivenolje (steg 3)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier795 kcal
Energi (kj)3327 kj
Fett38.1 g
Mettet fett4.8 g
Karbohydrater66.2 g
Sukker12 g
Protein47.5 g
Natrium0 mg

Redskaper

Bakeplate
Stekepanne

Framgangsmåte

1
2
3
4
5
6