I dag skal vi lage en kjempegod kyllingrett som får en fantastisk smak av vår ferdige krydderblanding, Mamas Favoritt. Vi serverer kylling med perlecouscous kokt med kyllingbuljong. Vi lager også en smakfull tomatsalat med rødløk, agurk og persille, som vi topper med en kremet hummusdressing.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
170 g
Perlecouscous
(Inneholder Hvete, Gluten)
4 g
Kyllingbuljong
300 g
Strimlet kyllingbryst
½ stk
Rødløk
1 stk
Agurk
2 stk
Tomat
25 g
Hummus
(Inneholder Sesam)
75 g
Yoghurt
(Inneholder Melk)
4 g
Mamas Favoritt
(Inneholder Egg)
1 pose
Bladpersille
4 dl
Vann (steg 1)
¼ ts
Salt (steg 5)
Kok opp en kjele med vann [4 dl | 8 dl] og kyllingbuljong.
Tilsett perlecouscous, senk til middels varme og la putre i 12-15 min, til myke, men fremdeles med litt tyggemotstand. Hell av resten av vannet.
Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme. Krydre kylling med en klype salt.
Stek kylling krydret med Mamas Favoritt under omrøring i 4-5 min, til brunet og gjennomstekt.
TIPS: Kyllingen er ferdig når kjøttet er hvitt og uten antydninger av rødt.
Grovhakk persille.
Skjær rødløk [1/2 stk, 2P] i tynne, halve skiver.
Grovhakk tomat og agurk.
Bland yoghurt, hummus [1/2 pakke, 2P] og en klype salt og pepper i en liten skål.
Bland rødløk, agurk, tomat, halvparten av persillen, salt [1/4 ts | 1/2 ts] og en klype pepper i en skål. Tilsett eventuelt en skvett olivenolje om du ønsker.
Rør godt i perlecouscousen med en gaffel.
Anrett perlecouscous og tomatsalat i dype tallerkener.
Topp med kylling.
Drypp over hummusdressing og pynt med resterende persille.