Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
150 g
Jasminris
200 g
Halloumi
1 stk
Løk
½ stk
Ingefær
1 stk
Hvitløk
2 stk
Tomat
1 stk
Gulrot
30 g
Spinat
(Kan inneholde Selleri)
5 g
Ginger Ninja
(Inneholder Sennep, Egg)
30 g
Tikka masala
½ boks
Tomatpure
150 ml
Matfløte
(Inneholder Melk)
1 pose
Koriander
75 g
Yoghurt
(Inneholder Melk)
3 dl
Vann (steg 1)
½ ts
Salt (steg 1)
½ dl
Vann (steg 4)
Kok opp vann* [3 dl | 6 dl] i en kjele. Tilsett ris og salt* [¼ ts | ½ ts], senk til lav varme og kok under lokk i 12 min. Ta kjelen av varmen og la hvile under lokk i 10 min, eller inntil risen skal serveres. TIPS: Risen skal dampes, så ikke fjern lokket!
Skjær halloumi i 2 cm stykker. Varm opp en skvett olivenolje* i en stor stekepanne på middels høy varme. Tilsett halloumi og stek under omrøring i 5-6 min, inntil gylne. Sett til side på en tallerken.
Finhakk løk. Riv ingefær og hvitløk fint. Riv gulrot grovt. Grovhakk tomat og spinat.
Varm opp en ny skvett olivenolje* på middels høy varme i samme stekepanne. Tilsett løk og gulrot og stek i 2-3 min. Tilsett tomat, hvitløk, ingefær, tomatpuré [½ stk, 2P], tikka masala karripasta, Ginger ninja krydderblanding og stek i 1 min. Senk til middels varme og tilsett spinat, matfløte [½ unit, 2P], vann* [½ dl | 1 dl] og la simre i 4-5 min. Smak til med salt* og pepper*.
Grovhakk koriander. Bland yoghurt, koriander (spar litt til pynt) og en klype salt* og pepper* i en liten skål. Tilsett halloumi i stekepannen og bland godt.
Anrett ris i skåler. Tilsett halloumi karrigryte og topp med en klatt korianderyoghurt. Pynt med resterende koriander.