Med dagens middag er det bare å slippe fantasien løs! Kanskje er de ovnsbakte paprikaene fylt med kjøttdeig, grønnsaker, krydder, fløte og revet gouda en hjemsøkt skatt med en hemmelighet som alle rundt middagsbordet må hjelpe til med å løse. Paprikaskattekistene serveres på en seng av perlecouscous, som heller ikke er så uskyldig som det først ser ut. Perlecouscousen smaker nemlig skummelt godt fordi vi tilsetter persille og fløte!
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
1 boks
Tomatpure
2 stk
Paprika
170 g
Perlecouscous
(Inneholder Hvete, Gluten)
½ stk
Løk
1 stk
Gulrot
1 pose
Bladpersille
4 g
Ay Cajun-ba
(Inneholder Sulfitter)
1 stk
Hvitløk
50 g
Revet gouda
(Inneholder Melk)
1 g
Chiliflak
150 ml
Matfløte
(Inneholder Melk)
250 g
Kjøttdeig av storfe og svin
4 dl
Vann (steg 1)
½ dl
Vann (steg 3)
1 ss
Olivenolje (steg 3)
½ ts
Salt (steg 3)
½ ts
Salt (steg 5)
¼ ts
Salt (steg 1)