topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Hoisinglasert svinefilet

Hoisinglasert svinefilet

med sprøstekt løk og langkornet ris

Vi kategoriserer oppskrifter som “Klimasmart” hvis de produserer minimum 50% mindre CO₂ enn et gjennomsnittlig måltid fra HelloFresh. Du finner mer informasjon i vårt Hjelpesenter.

Gled dere til hoisinglasert svinefilet fra det asiatiske kjøkkenet! Til middag i dag setter vi sammen dampet ris, en saus proppet med asiatiske smaker, stekte grønnsaker – rødløk, pak choi og gulrot - pannestekt svinekjøtt vendt i sausen og til sist en sprøstekt løk-blanding med vårløk og chili. Så smakfull og fargerik!

Tags:
Under 650 kcal
Melkefri
Rask
Allergener:
Sesam
Soya
Gluten
Hvete

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

300 g

Svin ytrefilet

150 g

Langkornet hvit ris

1 stk

Pak choi

1 stk

Gulrot

1 stk

Rødløk

1 stk

Vårløk

1 stk

Hvitløk

30 g

Hoisinsaus

(Inneholder Sesam, Soya, Gluten, Hvete)

½ g

Chiliflak

½ stk

Sprøstekt løk

(Inneholder Gluten)

25 ml

Soyasaus

(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)

Ikke inkludert i matkassen din

2.5 dl

Vann (steg 1)

½ ts

Salt (steg 1)

½ ts

Sukker (steg 2)

2 ss

Vann* (steg 2)

½ ts

Salt (steg 4)

½ ss

Olivenolje (steg 5)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier622 kcal
Energi (kj)2604 kj
Fett15.1 g
Mettet fett5 g
Karbohydrater79.7 g
Sukker12.5 g
Protein45.6 g
Natrium0 mg

Redskaper

Stekepanne
Kasserolle

Framgangsmåte

Kok ris
1

Kok opp vann [2,5 dl | 5 dl] i en mellomstor kjele med lokk.

Tilsett ris og salt [1/2 ts | 1 ts]. Senk varmen til middels lav og la putre under lokk i 11 min. Fjern fra varmen og la stå med lokk til servering.

TIPS: Ikke fjern lokket mens risen hviler! 

Forbered sprøstekt løk og saus
2

I mellomtiden, skjær vårløk i tynne skiver.

Bland sprøstekt løk [1/2 pose, 2P], chiliflak [1/2 pose, 2P] og vårløk i en liten skål. Sett til side.

Bland hoisinsaus, soyasaus, sukker [1/2 ts | 1 ts] og vann [2 ss | 4 ss] i en annen liten skål.

TIPS: Noen som ikke liker sterk mat? Reduser eller dropp chili!

Forbered grønnsaker
3

Finhakk eller press hvitløk.

Grovhakk pak choi.

Skjær rødløk i tynne, halve skiver.

Skrell gulrot til lange bånd med en skreller.

Stek grønnsaker
4

Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på høy varme.

Stek rødløk i 1-2 min, eller til den er lett myk. 

Tilsett pak choi, hvitløk, gulrot og salt [1/2 ts | 1 ts]. 

Stek videre i 30 sek, eller til velduftende.

Overfør grønnsaker til en skål og dekk til med folie.

Stek kjøtt
5

Skjær kjøtt i stykker (1 per person) og krydre med en klype salt.

Vask stekepannen. Varm opp olivenolje [1/2 ss | 1 ss] på middels høy varme.

Stek kjøtt i 3-4 min på hver side, eller til brunet og gjennomstekt.

Senk varmen til middels og tilsett hoisinsaus. Vend kjøtt i saus.

Server
6

Anrett kjøtt, grønnsaker og ris i seksjoner på tallerkener.

Strø sprøstekt løk-blandingen over kjøttet.