Hvitløksmarinert svinekjøtt
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Hvitløksmarinert svinekjøtt

Hvitløksmarinert svinekjøtt

med kokte poteter og ovnsbakt brokkoli

Kjøtt, poteter og grønnsaker. Så enkelt kan det gjøres, og så enkelt skal vi gjøre det i dag. Vi steker svinekjøtt, koker poteter som vi blander med basilikum og smør, og ovnsbaker brokkoli gulrøtter. Alt toppes med en kremet aioli.

Tags:
Under 650 kcal
Rask
Hvetefri
Barnevennlig
Proteinrik
Under 50g karbo
Allergener:
Sennep
Egg

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
15 minutter
NivåMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

4 g

Hvitløksflørt

250 g

Brokkoli

500 g

Poteter

1 pose

Basilikum

300 g

Svin ytrefilet

40 g

Aioli

(Inneholder Sennep, Egg)

1 stk

Gulrot

Ikke inkludert i matkassen din

2 ss

Smør (steg 5)

¼ ts

Salt (steg 5)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier654 kcal
Energi (kj)2737 kj
Fett28.25 g
Mettet fett10.1 g
Karbohydrater53.08 g
Sukker9.9 g
Protein46.59 g
Natrium0 mg

Redskaper

Bakeplate
Stekepanne
Kasserolle

Framgangsmåte

Kok poteter
1

Sett ovnen på 220°C/200°C varmluft. 

Ta smør ut av kjøleskapet (til steg 5).

Legg poteter i en kjele med lettsaltet vann og kok opp. Kok i 15 min, eller til de enkelt kan deles med en kniv.

Hell vannet av kjelen og sett til side med lokk på.

Bak grønnsaker
2

Skjær brokkoli i 2 cm buketter. 

Skjær gulrot i tynne skiver.

Fordel brokkoli og gulrot på et stekebrett med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje, krydre med en klype salt og pepper og bland godt. Plasser midt i ovnen og bak i 10-12 min, til møre.

Mariner svinekjøtt
3

Skjær svinekjøtt på langs til 1 stykke per pers. på et eget skjærebrett.

Bland Hvitløksflørt med olivenolje og en klype salt og pepper i en skål.

Bland svinekjøtt i marinaden.

Stek svinekjøtt
4

Varm opp en skvett olivenolje i en stekepanne på middels høy varme.

Stek svinekjøtt i 1-2 min på hver side, til gylne og gjennomstekte.

Lag basilikumsmør
5

Finhakk basilikum.

Bland smør [2 ss | 4 ss], basilikum, salt [1/4 ts | 1/2 ts] og en klype pepper i en skål.

Server
6

Anrett svinekjøtt på tallerkener med poteter, basilikumsmør, brokkoli og gulrøtter.

Server aioli på siden.