Hyse i kremet kaperssaus
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Hyse i kremet kaperssaus

Hyse i kremet kaperssaus

med persilleris og tomatsalat

Fisk kan være både lett og raskt å tilberede - denne retten står på bordet på kun et kvarter! Vi koker basmatiris som vi smaksetter med persille og smør. Samtidig pannesteker vi hysefileter til perfeksjon, og lar fisken godgjøre seg i en fyldig saus av matfløte, grønnsaksbuljong og kapers. Retten friskes opp med en herlig tomatsalat med spinat.

Tags:
Superrask
Rask
Hvetefri
Spis meg først
Allergener:
Fisk
Melk
Selleri

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

250 g

Hyse

(Inneholder Fisk)

1 pose

Bladpersille

150 g

Basmatiris

150 ml

Matfløte

(Inneholder Melk)

4 g

Grønnsaksbuljong

(Inneholder Selleri)

15 g

Kapers

1 stk

Tomat

60 g

Spinat

(Kan inneholde Selleri)

Ikke inkludert i matkassen din

3 dl

Vann (steg 1)

½ ts

Salt (steg 1)

¾ ts

Salt (steg 2)

1 ss

Olivenolje (steg 2)

1 ss

Olivenolje (steg 3)

¼ ts

Salt (steg 3)

1 ss

Smør (steg 3)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier743 kcal
Energi (kj)3108 kj
Fett36.4 g
Mettet fett14.8 g
Karbohydrater64.1 g
Sukker4.8 g
Protein38.4 g
Natrium408 mg

Redskaper

Stekepanne
Kasserolle

Framgangsmåte

Kok ris
1

Kok opp en mellomstor kjele med vann [3 dl | 6 dl].

Tilsett ris og salt [1/2 ts | 1 ts]. Senk til middels lav varme og la putre under lokk i 10 min.

Ta kjelen av varmen og la hvile under lokk til servering.

TIPS: Ikke fjern lokket, risen skal dampes.

Stek fisk
2

Tørk av fisk med kjøkkenpapir og krydre med salt [1/2 ts | 1 ts].

Varm opp olivenolje [1 ss | 2 ss] i en stor stekepanne på middels høy varme.

Stek hyse i 2-3 min på den ene siden. Snu forsiktig og tilsett matfløte [1/2 pakke, 2P], grønnsaksbuljong, og kapers [1/2 pakke, 2P] med lake. La småkoke i 3-4 min, eller til fisken er gjennomstekt.

Krydre saus med salt [1/4 ts | 1/2 ts] og en klype pepper.

TIPS: Fisken er ferdig når kjøttet er melkehvitt og matt.

Bland salat
3

I mellomtiden, skyll spinat.

Grovhakk tomat.

Grovhakk persille.

Bland spinat, tomat, salt [1/4 ts | 1/2 ts] og olivenolje [1 ss | 2 ss] i en mellomstor skål.

Bland persille og smør [1 ss | 2 ss] i ris.

Server
4

Anrett ris, fisk og tomatsalat på tallerkener.

Topp fisk med saus.