Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
75 ml
Rømme
(Inneholder Melk)
30 g
Hoisinsaus
(Inneholder Sesam, Soya, Gluten, Hvete)
150 g
Strimlet salat (kål, savoy, gulrot)
(Kan inneholde Selleri)
25 ml
Soyasaus
(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)
150 g
Jasminris
½ stk
Lime
2 stk
Hvitløk
25 g
Panko paneringsmel
(Inneholder Gluten, Hvete)
300 g
Svin ytrefilet
10 g
Sesamfrø
(Inneholder Sesam Kan inneholde Nøtter, Peanøtter)
1 stk
Vårløk
½ ts
Salt (steg 1)
3 dl
Vann (steg 1)
1 ss
Olivenolje (steg 3)
½ ts
Sukker (steg 5)
Kok opp vann* [3 dl | 6 dl] i en kjele. Tilsett salt* [¼ ts | ½ ts] og ris, rør rundt og senk til middels lav varme. La simre i 10 min, ta kjelen av komfyren og la hvile under lokk i ytterligere 10 min. TIPS: Risen skal dampes, så ikke fjern lokket!
Ha panko i en dyp tallerken. Klapp forsiktig koteletter tørre med kjøkkenpapir og krydre med salt* og pepper*. Pensle jevnt over med rømme. Vend koteletter i panko og pass på at de er dekket så mye som mulig.
Tilsett nok olivenolje* i en stekepanne til at bunnen er dekket og varm opp til middels høy varme. Tilsett koteletter og stek inntil panko er gyllen og sprø, ca. 3 min på hver side. Overfør til en tallerken med kjøkkenpapir. TIPS: Stek færre av gangen hvis det ikke er nok plass i stekepannen.
Skjær vårløk i tynne skiver, adskill det grønne fra det hvite. Skjær lime i båter. Bland kålmix, hvit vårløk og halvparten av sesamfrø med en stor skvett limesaft. Du kan eventuelt tilsette en skvett olivenolje*. Krydre med salt* og pepper*. Masser kålen med hendene i 30 sek.
Press eller finhakk hvitløk. Bland hvitløk, hoisinsaus, soyasaus, sukker* [1/2 ts | 1 ts] og en skvett vann* i en skål.
Skjær koteletter i strimler. Anrett ris og kålsalat på tallerkener. Topp ris med kjøtt og drypp over med dressing. Pynt med grønn vårløk og resterende sesamfrø. Serveres med resterende limebåter ved siden av.