Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
75 g
Sukkererter
12.5 g
Honning
2 stk
Hvitløk
1 stk
Sjalottløk
40 g
Asiatisk dressing
(Inneholder Soya, Gluten, Hvete, Sesam)
25 ml
Soyasaus
(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)
1 stk
Pak choi
150 g
Fullkornsnudler
(Inneholder Hvete, Gluten)
60 g
Spinat
(Kan inneholde Selleri)
1 stk
Ingefær
10 g
Sesamfrø
2 stk
Gulrot
½ stk
Rød chili
1 ss
Olivenolje (steg 3)
½ dl
Vann (steg 3)
Kok opp lettsaltet vann* i en mellomstor gryte. Skjær gulrot (uskrellet) i 1 cm tykke terninger. Finhakk sjalottløk. Varm opp en skvett olivenolje* i en stor stekepanne på middels høy varme. Stek løk og gulrot i 3-4 min, eller til grønnsakene begynner å bli myke.
Riv ingefær og hvitløk fint. Skjær pak choi i 2 cm tykke terninger. Tilsett ingefær, hvitløk og pak choi i stekepannen og stek i 1-2 min, eller til pak choi er myk og hvitløk velduftende.
Senk temperatur til middels varme. Tilsett asiatisk dressing, soysasaus, vann* [½ dl | 1 dl], olivenolje* [1 ss | 2 ss], honning [½ pakke, 2P] og halvdelen av sesamfrø. La simre i 3-4 min. Smak til med salt* og pepper*.
Tilsett ravioli i gryten med kokende vann og kok til “al dente”, 3-4 min. Rør med jevne mellomrom. Hell vann fra, og tilsett ravioli og spinat i stekepannen. Bland godt. TIPS: “Al dente” betyr at pastaen er gjennomkokt, men fortsatt har litt tyggemotstand.
Del chili i to, fjern frø og skjær i tynne skiver. Skjær sukkererter i strimler på langs.
Anrett ravioli i skåler, sørg for å få all sausen med fra stekepannen. Dryss med sukkererter, chili og resterende sesamfrø. TIPS: Bruk mindre eller ingen chili hvis du ikke er glad i sterk mat.