Vi kategoriserer oppskrifter som “Klimasmart” hvis de produserer minimum 50% mindre CO₂ enn et gjennomsnittlig måltid fra HelloFresh. Du finner mer informasjon i vårt Hjelpesenter.
Denne kyllingretten er ferdig i supermannfart! Finn fram en kjele og en stor stekepanne, og gjør deg klar til å tilberede en herlig og proteinrik middag. Udon-nudlene, som er en tykkere og fyldigere nudeltype, tilbereder nærmest seg selv. Videre steker vi kyllingstrimler, paprika og løk sammen med herlige asiatiske krydderblandinger. Retten pyntes med salte peanøtter og et dryss vårløk.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
300 g
Kyllinglårfilet, strimler
150 g
Udon nudler
(Inneholder Hvete, Gluten)
25 ml
Soyasaus
(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)
1 stk
Vårløk
5 g
Ginger Ninja
(Inneholder Sennep, Egg)
4 g
Goan Xacuti
40 g
Søt chilisaus
20 g
Saltede peanøtter
(Inneholder Peanøtter Kan inneholde Sesam, Nøtter)
1 stk
Paprika
1 stk
Rødløk
½ ss
Olivenolje (steg 2)
¼ ts
Sukker (steg 3)
Kok opp saltet vann i en kjele.
Kok nudler i 4-6 min, eller til møre.
Spar litt nudelvann [1 dl | 2 dl] i en kopp og hell ut resten.
Skyll nudler under kaldt vann i en sil.
TIPS: Kokevannet bør være like salt som sjøvann.
I mellomtiden, skjær paprika i 1 cm strimler.
Del løk i to og skjær i tynne skiver.
Skjær vårløk i tynne skiver.
Varm opp olivenolje [1/2 ss | 1 ss] på middels høy varme i en stor stekepanne.
Stek kylling, paprika, løk og en klype salt under omrøring i 4-5 min, eller til brunet og gjennomstekt.
Tilsett Goan xacuti, sukker [1/4 ts | 1/2 ts] og Ginger Ninja. Stek videre i 30 sek, eller til velduftende.
Tilsett søt chilisaus, soyasaus, nudler og nudelvann. Bland godt.
TIPS: Kyllingen er ferdig når den er uten antydning av rosa i midten.
Anrett nudler med stekt kylling og grønnsaker på tallerkener.
Strø over peanøtter og vårløk.