topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Karrikylling udon

Karrikylling udon

med knasende peanøtter og paprika

Vi kategoriserer oppskrifter som “Klimasmart” hvis de produserer minimum 50% mindre CO₂ enn et gjennomsnittlig måltid fra HelloFresh. Du finner mer informasjon i vårt Hjelpesenter.

Denne kyllingretten er ferdig i supermannfart! Finn fram en kjele og en stor stekepanne, og gjør deg klar til å tilberede en herlig og proteinrik middag. Udon-nudlene tilbereder nærmest seg selv. Videre steker vi kyllingstrimler, paprika og løk sammen med herlige asiatiske krydderblandinger. Retten pyntes med salte peanøtter og et dryss vårløk.

Tags:
Rask
Melkefri
Allergener:
Hvete
Gluten
Soya
Sennep
Egg
Peanøtter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

300 g

Kyllinglårfilet, strimler

150 g

Udon nudler

(Inneholder Hvete, Gluten)

25 ml

Soyasaus

(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)

1 stk

Vårløk

5 g

Ginger Ninja

(Inneholder Sennep, Egg)

4 g

Goan Xacuti

40 g

Søt chilisaus

20 g

Saltede peanøtter

(Inneholder Peanøtter Kan inneholde Sesam, Nøtter)

1 stk

Paprika

1 stk

Rødløk

Ikke inkludert i matkassen din

½ ss

Olivenolje (steg 2)

¼ ts

Sukker (steg 3)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier731 kcal
Energi (kj)3060 kj
Fett24 g
Mettet fett6.3 g
Karbohydrater80.9 g
Sukker22.4 g
Protein43.4 g
Natrium225 mg

Redskaper

Stekepanne
Kasserolle

Framgangsmåte

Kok nudler
1

Kok opp saltet vann i en kjele. 
Kok nudler i 4-6 min, eller til møre.  
Spar litt nudelvann [1 dl | 2 dl] i en kopp og hell ut resten.
Skyll nudler under kaldt vann i en sil.
TIPS: Kokevannet bør være like salt som sjøvann. 

Forbered råvarer
2

I mellomtiden, skjær paprika i 1 cm strimler. 
Del løk i to og skjær i tynne skiver.
Skjær vårløk i tynne skiver.
Varm opp olivenolje [1/2 ss | 1 ss] på middels høy varme i en stor stekepanne.
Stek kylling, paprika, løk og en klype salt under omrøring i 4-5 min, eller til brunet og gjennomstekt.
TIPS: Kyllingen er ferdig når den er uten antydning av rosa i midten.

Tilsett saus
3

Tilsett Goan xacuti, sukker [1/4 ts | 1/2 ts] og Ginger Ninja. Stek videre i 30 sek, eller til velduftende.
Tilsett søt chilisaus, soyasaus, nudler og nudelvann. Bland godt.

Server
4

Anrett nudler med stekt kylling og grønnsaker på tallerkener.
Strø over peanøtter og vårløk.

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image