topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Karripanert svinekjøtt

Karripanert svinekjøtt

med mangosalat og asiatisk majones

Denne oppskriften er proppfull av både smaker og farger, og vil garantert slå an rundt middagsbordet. Vi serverer sprø karripanert svinefilet på en seng av luftig ris, med en søt og syrlig salat av kål og mango som tilbehør. Måltidet blir komplett med en klatt kremet asiatisk majones og et dryss chili på toppen.

Tags:
Barnevennlig
Melkefri
Rask
Allergener:
Soya
Hvete
Gluten
Sesam

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

150 g

Langkornet hvit ris

2 g

Curry-On

50 g

Vegansk asiatisk majones

(Inneholder Soya, Hvete, Gluten, Sesam)

150 g

Strimlet salat (kål, savoy, gulrot)

1 stk

Lime

50 g

Panko paneringsmel

(Inneholder Gluten, Hvete)

300 g

Svin ytrefilet

½ stk

Rød chili

½ stk

Mango

Ikke inkludert i matkassen din

3 dl

Vann til ris

½ ts

Salt til ris

¼ ss

Olje til salat

¼ ts

Salt til salat

2 ss

Mel til panering

¼ ts

Salt til panering

1

Egg til panering

¼ ts

Salt til kjøtt

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier874 kcal
Energi (kj)3655 kj
Fett24.6 g
Mettet fett3.5 g
Karbohydrater110 g
Sukker14.1 g
Protein51.3 g
Natrium0 mg

Framgangsmåte

Kok ris
1

Kok opp en mellomstor kjele med vann.

Tilsett ris og salt. Senk til middels lav varme, og la putre under lokk i 14 min.

Ta kjelen av varmen og la hvile under lokk i 10 min.

TIPS: Ikke fjern lokket mens risen hviler.

Forbered råvarer
2

I mellomtiden, halver lime.

Del chili i to på langs, fjern frø og finhakk.

Skrell mango og del i to på hver side av stenen. Skjær deretter i 1 cm store biter.

Bland salat
3

Bland salatblanding, mango, en stor skvett limesaft, olivenolje og salt i en stor skål.

Bland asiatisk majones og en skvett vann i en liten skål.

Paner kjøtt
4

Skjær svinefilet i skiver (1 per person) på et eget skjærebrett.

Bland hvetemel, salt og en klype pepper i en dyp tallerken.

Pisk egg i en ny dyp tallerken.

Bland panko og Curry-on i en tredje dyp tallerken.

Krydre kjøtt med salt og vend først i melblandingen, deretter i egg og til slutt i pankoblandingen. Legg til side på en ren tallerken.

Stek kjøtt
5

Dekk bunnen av en stor stekepanne med olivenolje, og varm opp på middels høy varme.

Stek kjøtt i 3-4 min per side, eller til gyllent og gjennomstekt. Legg til side på en tallerken med kjøkkenpapir.

TIPS: Stek i omganger om nødvendig.

TIPS: Kjøttet er ferdig når det er uten antydninger av rosa i midten.

Server
6

Skjær kjøtt i 2 cm brede strimler.

Anrett ris i dype tallerkener og topp med salat og kjøtt.

Topp hele retten med asiatisk majones, og salat med chili.

 

TIPS: Tilsett chiliflak etter smak - det er sterkt.