Kinesisk-inspirert svinekjøtt
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Kinesisk-inspirert svinekjøtt

Kinesisk-inspirert svinekjøtt

med sesamkrydrede gulrøtter og srirachamajones

Kinesisk-inspirert svinekjøtt med sesamkrydrede gulrøtter og srirachamajones.

Tags:
Rask
Melkefri
Allergener:
Sesam
Sennep
Egg
Soya
Gluten
Hvete

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
15 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

150 g

Jasminris

1 stk

Gulrot

10 g

Sesamfrø

(Inneholder Sesam Kan inneholde Nøtter, Peanøtter)

1 stk

Hvitløk

1 stk

Pak choi

1 stk

Vårløk

300 g

Svin ytrefilet

5 g

Ginger Ninja

(Inneholder Sennep, Egg)

30 g

Hoisinsaus

(Inneholder Sesam, Soya, Gluten, Hvete)

50 g

Srirachamajones

(Inneholder Egg, Sennep)

1 pose

Koriander

Ikke inkludert i matkassen din

3 dl

Vann (steg 1)

½ ts

Salt (steg 1)

1 ss

Olivenolje (steg 4)

½ dl

Vann (steg 5)

½ ts

Salt (steg 5)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier731 kcal
Energi (kj)3057 kj
Fett28.5 g
Mettet fett3.7 g
Karbohydrater73.5 g
Sukker10.1 g
Protein44.5 g
Natrium0 mg

Redskaper

Stekepanne
Kasserolle

Framgangsmåte

Kok ris
1

Kok opp en kjele med vann* [3 dl | 6 dl]. Tilsett ris og salt* [½ ts | 1 ts] og rør godt. Senk til middels lav varme og la småkoke under lokk i 12 min. Fjern fra varmen og la risen hvile under lokk i 10 min. TIPS: Ikke fjern lokket, risen skal dampes.

Forbered grønnsaker
2

Skrell gulrot (uskrellet) i lange bånd. Finhakk eller press hvitløk. Grovhakk pak choi. Skjær vårløk i tynne skiver.

Forbered svinekjøtt
3

Skjær svinekjøtt i 3 cm tykke strimler på et eget skjærebrett.

Stek svinekjøtt
4

Varm opp olivenolje* [1 ss | 2 ss] i en stekepanne på høy varme. Stek svinekjøtt i 1-2 min på hver side, til gjennomstekt.

Bland sammen
5

Tilsett hvitløk, pak choi, vårløk og Ginger Ninja i stekepannen og stek i 1-2 min. Tilsett hoisinsaus, vann* [½ dl | 1 dl], salt* [1/2 ts | 1 ts] og en klype pepper*. La putre i 30 sek.

Server
6

Anrett ris på tallerkener. Topp med svinekjøtt og pak choi på den ene siden og gulrotbånd på den andre. Strø sesamfrø over. Drypp over noen klatter srirachamajones. Pynt med korianderblader.