Kinesisk-inspirert svinekjøtt
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Kinesisk-inspirert svinekjøtt

Kinesisk-inspirert svinekjøtt

med sesamkrydrede gulrøtter og srirachamajones

I denne raske og enkle middagen har vi samlet en rekke deilige ingredienser fra det asiatiske kjøkkenet. Pak choi, vårløk, spennende krydder og strimlet svinekjøtt tilberedes sammen med en tradisjonell hoisinsaus. Retten serveres med ris og frisk gulrot og pyntes med sesamfrø og koriander. Helt til slutt piffer vi opp retten med vår populære srirachamajones!

Tags:
Rask
Allergener:
Sesam
Sennep
Egg
Soya
Gluten
Hvete

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
15 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

150 g

Jasminris

1 stk

Gulrot

10 g

Sesamfrø

(Inneholder Sesam Kan inneholde Nøtter, Peanøtter)

1 stk

Hvitløk

1 stk

Pak choi

1 stk

Vårløk

300 g

Svin ytrefilet

5 g

Ginger Ninja

(Inneholder Sennep, Egg)

30 g

Hoisinsaus

(Inneholder Sesam, Soya, Gluten, Hvete)

50 g

Srirachamajones

(Inneholder Egg, Sennep)

1 pose

Koriander

Ikke inkludert i matkassen din

3 dl

Vann (steg 1)

½ ts

Salt (steg 1)

1 ss

Olivenolje (steg 4)

½ dl

Vann (steg 5)

½ ts

Salt (steg 5)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier731 kcal
Energi (kj)3057 kj
Fett28.5 g
Mettet fett3.7 g
Karbohydrater73.45 g
Sukker10.1 g
Protein44.47 g
Natrium0 mg

Redskaper

Stekepanne
Kasserolle

Framgangsmåte

Kok ris
1

Kok opp en kjele med vann [3 dl | 6 dl]. Tilsett ris og salt [½ ts | 1 ts] og rør godt. Senk til middels lav varme og la småkoke under lokk i 12 min. Fjern fra varmen og la risen hvile under lokk i 10 min. TIPS: Ikke fjern lokket, risen skal dampes.

Forbered grønnsaker
2

Skrell gulrot (uskrellet) i lange bånd. Finhakk eller press hvitløk. Grovhakk pak choi. Skjær vårløk i tynne skiver.

Forbered svinekjøtt
3

Skjær svinekjøtt i 3 cm tykke strimler på et eget skjærebrett.

Stek svinekjøtt
4

Varm opp olivenolje [1 ss | 2 ss] i en stekepanne på høy varme. Stek svinekjøtt i 1-2 min på hver side, til gjennomstekt.

Bland sammen
5

Tilsett hvitløk, pak choi, vårløk og Ginger Ninja i stekepannen og stek i 1-2 min. Tilsett hoisinsaus, vann [½ dl | 1 dl], salt [1/2 ts | 1 ts] og en klype pepper. La putre i 30 sek.

Server
6

Anrett ris på tallerkener. Topp med svinekjøtt og pak choi på den ene siden og gulrotbånd på den andre. Strø sesamfrø over. Drypp over noen klatter srirachamajones. Pynt med korianderblader.