Taco leder som oftest tankene til Mexico, men denne varianten byr faktisk på asiatiske smaker. Supergod taco med krydret kjøttdeig, løk, gulrot, pak choi og srirachadressing blir en favoritt for hele familien.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
37.5 g
Asiatisk woksaus
(Inneholder Gluten, Sulfitter, Hvete, Sesam, Soya)
250 g
Kjøttdeig av storfe og svin
1 stk
Lime
8 stk
Små tortillabrød
(Inneholder Gluten, Hvete Kan inneholde Sennep, Soya)
1 stk
Løk
1 stk
Gulrot, Julienne
1 stk
Pak choi
50 g
Vegansk srirachamajones
¼ ts
Salt til saus
Hvis du ikke har mikrobølgeovn, forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft.
Skjær løk i tynne skiver.
Varm opp en skvett olivenolje i en stekepanne på middels høy varme.
Stek kjøttdeig og løk i 4-5 min, eller til brunet.
VIKTIG: Kjøttet er ferdig når det er uten antydninger av rødt.
Skjær lime i båter.
Finhakk pak choi.
Tilsett asiatisk woksaus til stekepannen og stek i 2-3 min, til sausen er tyknet. Krydre med salt og en klype pepper.
I mellomtiden, bland srirachamajones med en skvett limesaft i en skål.
Varm tortillabrød i mikrobølgeovnen i 30-60 sekunder, eller pakk inn i folie og varm i ovnen i 4-5 min.
Sett alt frem på bordet.
Fyll hver tortilla med kjøttdeig, gulrot, pak choi og en klatt srirachamajones.
Server limebåter på siden.