Koreansk-inspirert nudler og sprøtt bacon
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Koreansk-inspirert nudler og sprøtt bacon

Koreansk-inspirert nudler og sprøtt bacon

med en kremet, sterk soppsaus

Piff opp ukesmenyen med denne lekre og kjappe nudelretten! Vi vender al dente-kokte nudler i en herlig saus av matfløte, kyllingbuljong, finrevet ost, soyasaus og sriracha, som gir sausen et lite kick. Nudlene toppes med sprøstekt bacon, vårløk og ost, og står klar på under en halvtime!

Tags:
Sterk
Rask
Allergener:
Melk
Hvete
Soya
Gluten
Egg

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk

Løk

150 ml

Matfløte

(Inneholder Melk)

12.5 ml

Soyasaus

(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)

1 stk

Hvitløk

150 g

Mie-nudler

(Inneholder Hvete, Gluten)

4 g

Kyllingbuljong

1 stk

Vårløk

40 g

Finrevet ost

(Inneholder Melk, Egg)

200 g

Sjampinjong

140 g

Bacon, terninger

20 g

Sriracha

Ikke inkludert i matkassen din

2 ss

Spart pastavann

1 ss

Olje til steking

¼ ts

Salt til grønnsaker

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier798 kcal
Energi (kj)3341 kj
Fett45.2 g
Mettet fett20 g
Karbohydrater63.6 g
Sukker11.6 g
Protein31.7 g
Natrium392.6 mg

Framgangsmåte

Kok nudler
1

Kok opp en stor kjele med saltet vann.

Kok nudler i 4 min, eller til myke.

Spar litt nudelvann i en kopp, og hell av resten. 

Skyll under kaldt vann.

TIPS: Kokevannet skal være like salt som sjøvann.

Forbered grønnsaker
2

I mellomtiden, skjær vårløk i tynne skiver. Legg til side i en liten skål.

Skjær løk og sopp i tynne skiver.

Stek bacon
3

Varm opp en stor stekepanne på middels høy varme.

Stek bacon i 4-5 min, eller til gyllent. 

Legg til side på en tallerken med kjøkkenpapir.

Stek grønnsaker
4

Varm opp olivenolje i samme stekepanne (uten å tørke av først) på høy varme. Stek løk, sopp, salt og en klype pepper i 3-4 min, til grønnsaker har myknet.

I mellomtiden, finhakk eller press hvitløk. Stek hvitløk i 30 sek, eller til velduftende.

Lag saus
5

Tilsett matfløte, nudelvann, sriracha, kyllingbuljong, soyasaus og en klype pepper i stekepannen.

La putre i 1-2 min, til sausen tykner noe.

Vend nudler og halvparten av finrevet ost i sausen.

Server
6

Anrett nudler i skåler.

Topp med resterende finrevet ost, vårløk og bacon.