Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
140 g
Bacon, terninger
1 stk
Paideig
150 ml
Matfløte
(Inneholder Melk)
4 g
Hvitløksflørt
4 g
Kyllingbuljong
150 g
Spisskål, skåret
½ stk
Purre
½ stk
Paprika
1 pakke
Gresskarkjerner
1 stk
Salat
1 stk
Gulrot, lilla
2 stk
Egg (steg 2)
½ ss
Hvetemel (steg 2)
Sett ovnen på 240°C/220°C (varmluft). Varm opp en stor stekepanne til middels høy varme. Stek bacon i 4-5 min, eller inntil gyllen. Overfør til en tallerken.
Rull paideigen ut i en rund paiform. TIPS: Bruk to paiformer til 4P. Bruk en ildfast form hvis du ikke har paiform. Bland matfløte, egg* [2 stk | 4 stk], Hvitløksflørt, kyllingbuljong, hvetemel* [½ ss | 1 ss] og en stor klype pepper* i en stor skål. Skjær purre [½ stk, 2P] i tynne halve skiver. Del paprika [½ stk, 2P] i to, fjern frø og skjær i 2 cm terninger.
Varm en skvett olivenolje* i en samme stekepanne på middels høy varme. Stek kål- og paprikamix i 2-3 min. Bland bacon og grønnsaker med fløtemix.
Ha bacon og fløtemix i paiformen. Bak i ovnen i 15-18 min. Hvis paien begynner å få for mye farge, kan den dekkes til med sølvpapir og bakes videre inntil den er gjennomstekt.
Varm opp en skvett olivenolje* i samme stekepanne (skyll den først) på middels varme. Tilsett gresskarfrø og rist i 3-4 min, eller inntil gyldne. Sett til side på en tallerken. Rens og skjær salat i tynne skiver. Skrell gulrot i lange bånd med en potetskreller. Bland salat, gulrot, en skvett olivenolje* og en klype salt* og pepper* i en bolle. Topp med gresskarfrø.
Anrett pai og salat på tallerkener. Topp med gresskarfrø.