topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Kremet gnocchi

Kremet gnocchi

med bacon, squash og lagret ost

Tags:
Rask
Allergener:
Melk
Hvete
Gluten

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
NivåMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk

Squash

1 stk

Hvitløk

150 ml

Matfløte

(Inneholder Melk)

4 g

Kjøttbuljong

60 g

Spinat

(Kan inneholde Selleri)

350 g

Gnocchi

(Inneholder Hvete, Gluten Kan inneholde Soya, Sennep)

20 g

Finrevet ost

140 g

Bacon, terninger

1 stk

Rødløk

Ikke inkludert i matkassen din

½ dl

Vann (steg 4)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier646 kcal
Energi (kj)2703 kj
Fett31.98 g
Mettet fett15.5 g
Karbohydrater64.06 g
Sukker5.5 g
Protein23.06 g
Natrium0.6 mg

Redskaper

Stekepanne

Framgangsmåte

Forbered råvarer
1

Skjær rødløk i tynne skiver. Finhakk squash. Finhakk eller press hvitløk. Skjær bacon grovt.

Stek gnocchi
2

Varm opp en stor skvett olivenolje* i en stekepanne på middels høy varme. Når oljen* er varm, tilsett gnocchi i et enkelt lag og stek under omrøring i 5-6 min, til gylden. Krydre med salt* og pepper*. Overfør til en tallerken. TIPS: Bruk mer olivenolje hvis gnocchien fester seg til stekepannen.

Stek bacon
3

Varm opp en skvett olivenolje* i stekepannen på middels høy varme. Stek bacon og rødløk i 3-4 min, eller til bacon er sprø. Tilsett squash og stek i 3-4 min. Tilsett hvitløk og stek i 1 min.

Lag saus
4

Tilsett matfløte [1/2 boks, 2P], kjøttbuljong og vann* [1/2 dl | 1 dl]. Rør godt og la småkoke i 2-3 min.

Tilsett gnocchi
5

Tilsett gnocchi og spinat. Rør godt til spinaten reduseres. Krydre med pepper*.

Server
6

Fordel kremet gnocchi med bacon på tallerkener og strø over finrevet ost.