Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
1 stk
Squash
1 stk
Hvitløk
150 ml
Matfløte
(Inneholder Melk)
4 g
Kjøttbuljong
60 g
Spinat
(Kan inneholde Selleri)
350 g
Gnocchi
(Inneholder Hvete, Gluten Kan inneholde Soya, Sennep)
20 g
Finrevet ost
140 g
Bacon, terninger
1 stk
Rødløk
½ dl
Vann (steg 4)
Skjær rødløk i tynne skiver. Finhakk squash. Finhakk eller press hvitløk. Skjær bacon grovt.
Varm opp en stor skvett olivenolje* i en stekepanne på middels høy varme. Når oljen* er varm, tilsett gnocchi i et enkelt lag og stek under omrøring i 5-6 min, til gylden. Krydre med salt* og pepper*. Overfør til en tallerken. TIPS: Bruk mer olivenolje hvis gnocchien fester seg til stekepannen.
Varm opp en skvett olivenolje* i stekepannen på middels høy varme. Stek bacon og rødløk i 3-4 min, eller til bacon er sprø. Tilsett squash og stek i 3-4 min. Tilsett hvitløk og stek i 1 min.
Tilsett matfløte [1/2 boks, 2P], kjøttbuljong og vann* [1/2 dl | 1 dl]. Rør godt og la småkoke i 2-3 min.
Tilsett gnocchi og spinat. Rør godt til spinaten reduseres. Krydre med pepper*.
Fordel kremet gnocchi med bacon på tallerkener og strø over finrevet ost.